- Poruka
- 10.224
zato si na psihologiji. Da ukacis da su i doktori ludi. Da nisu ne bi se bavili time.Ima par kolega koji to uspesno apsorbuju, svaka im cast.
Ja izgubim zivce brzo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato si na psihologiji. Da ukacis da su i doktori ludi. Da nisu ne bi se bavili time.Ima par kolega koji to uspesno apsorbuju, svaka im cast.
Ja izgubim zivce brzo...
Sve sve, ali jednom sam razgovarao sa nasim istaknutim psihijatrom.zato si na psihologiji. Da ukacis da su i doktori ludi. Da nisu ne bi se bavili time.
ha ha ha ha ha , pa sta ce covek, navikaoSve sve, ali jednom sam razgovarao sa nasim istaknutim psihijatrom.
Nisu tu cista posla, pricali smo o trecoj osobi, ali sam jasno osetio da me proucava i "zagleda"...neprijatan osecaj.
Nemam, veruj mi na rec.ha ha ha ha ha , pa sta ce covek, navikao
a da nemas i paranoju ? (mozda ono - malkice)
profesionalac.Nemam, veruj mi na rec.
Ali verujem da tako posmatra i komsije i familiju, sve...
Vidi...i to je neka zavisnost...u realnoj komunikaciji vrsis komparaciju sa filmovima i likovima iz literature...profesionalac.
kad mi pises vrte mi se naslovi nekih knjiga i filmova. Ovo me potsetilo na film - Tri boje crveno.
Ja uopste ne pretendujem da nisam lud. Imam cak i neki papir, ne znam gde mi je, al za svaki slucaj.Vidi...i to je neka zavisnost...u realnoj komunikaciji vrsis komparaciju sa filmovima i likovima iz literature...
Sada bi "moj" psihijatar podigao obrvu...
Kaze mi jedan prijatelj...Ja uopste ne pretendujem da nisam lud. Imam cak i neki papir, ne znam gde mi je, za svaki slucaj.
Ko se sve vrzma po mojoj glavi, kad bi je neko imao, ne bi ni imao neki drugi izbor
Ne mora ni da se diše, a kamoli da to bude "zavisnost",može i to da se prevaziđe, neki gurui i mistici u istočnom Pakistanu su ovladali tom tehnikom i više ne moraju da dišu.o disanju ni da ne pricamo
Наравно а поготово ако мораш имати хируршку процедуру да се одстрани.Verovatno je i čajna štetna.