- Poruka
- 4.846
И превише добрих ствари је лоше, не треба претеривати у било чему, свака зависност је лоша
Potpuno se slažem. Ja sam zavisna od slatkiša i to je baš problem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И превише добрих ствари је лоше, не треба претеривати у било чему, свака зависност је лоша
Због пале људске природе.Kako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
Kako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
info-droga-zavisnost.A mi ovde smo?
A mi ovde smo?
Ne primaju nikoga. Osim onih sa jakim vezama.Нема тамо више места
Сасвим је довољно то што ће се организам сам побунити у неком тренутку. У праву си да друштво само по себи селективно квалификује зависност онако како му одговара, али квалитет твог живота и здравље најбоље покажу ако претераш у нечемуZavisnost od stvari koje su dobre nije zavisnost. Eto, na primer mi smo svi zavisni od ugljenih hidrata, proteina i masti, pa se niko ne buni oko te zavisnosti. Cak sta vise i naprotiv.
Ima smisla, k'o što se kaže:Religija+ mentalni problemi..kako je krenulo bićemo svi pod Šizofrenija
Наведи ми пример коKako znaš da niko nije zavisan od dobrih stvari?
Да, ја сам у странци, јел то + ?Ne primaju nikoga. Osim onih sa jakim vezama.
Može se stvoriti ovisnost za većinu stvari - bilo da je psihološke ili fiziološke naravi.Kako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
Ali, recimo, u Americi imaš klinike za ovisnike o vodi - prekomjerno unose vodu u svoj organizam...
Ne baš...Da li znaš nešto više o toj zavisnosti od vode?
Ne baš...
Evo, ako te zanima:OK, sada ću da nađem na netu. I ostaviću ovde link, jer si ovde spomenuo tu zavisnost.
Да, ја сам у странци, јел то + ?
Zato imamo forum.danas vise ne mozes posteno ni da budes lud.
Nema mesta? beneficije politicke zastite? Nisi lud al ti treba da budes lud? Mozes da budes lud ali samo u Beogradu?
Mnogo se sve to iskomplikovalo.
ma nisu svi poludeli, pogresna dijagnoza, svi su postali nestrpljivi, bezobrazni, nevaspitani, bahati i sami u svetu (drigi ne postoje). Od toga treba da se leci ovo drustvo!Zato imamo forum.
On mnogima pomaze da se utese da nisu jedini koji su poludeli.
Tu si u pravu, ja sam privatno vrlo srdacan, ljubazan i druzeljubiv.ma nisu svi poludeli, pogresna dijagnoza, svi su postali nestrpljivi, bezobrazni, nevaspitani, bahati i sami u svetu (drigi ne postoje). Od toga treba da se leci ovo drustvo!
Moze sasvim normalno da neko bude lud, sam za sebe (mozda pomalo i za najblizu okolinu), ne mora cak ni da to prizna samo da lepo i fino ucestvuje u svom ludilu.
Ali u drustvu! E pa ne moze! Prvo da budemo svi fini, pa tek onda da lecimo ko kakvo ludilo zeli da leci.
to si rekao bolje od mene. To je to.Tu si u pravu, ja sam privatno vrlo srdacan, ljubazan i druzeljubiv.
Takav sam i dosao na forum, dok nisam shvatio o cemu se ovde radi.
Ako neko pozeli da leci frustracije ne preostaje ti nista drugo do da komuniciras na njegovom nivou.
I dok se okrenes, i sam si postao takav, hocu reci, slicis na takve.
Ima par kolega koji to uspesno apsorbuju, svaka im cast.Zarazno je!