Schrodinger
Poznat
- Poruka
- 9.393
Kako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво ми пада на памет, а има их, сигурно још...Kako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
Oni sto se tusiraju svaki dan po jednom, ili vise puta?Прво ми пада на памет, а има их, сигурно још...
опсесивно- компулзивна чистоћа...
Одмах бежим од таквих људи, нису добри...
o disanju ni da ne pricamoПијеш воду сваки дан, по неколико пута на дан, је л тако?
Твој живот зависи од воде. Без ње умиреш. И ти то знаш. И зато је редовно конзумираш.
То је само један од многих примера.
Такве ствари, међутим, не сматрамо зависношћу зато што се реч "зависност" користи углавном у пејоративном смислу одн. за неспособност појединца да престане да ради нешто што му наноси више штете него користи.
zato što se demonu ne isplati da te navuče na nešto što ti je korisnoKako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
pojavila se crna rupa na forumu koja guta sve...prvo su počeli forumaši da nestaju, pa moderatori a evo sad i celi podforumiJoj, gdje nestade “psihologija”?
Prebaciše nas u kliniku za mentalne probleme, a?
pojavila se crna rupa na forumu koja guta sve...prvo su počeli forumaši da nestaju, pa moderatori a evo sad i celi podforumi
to svi kažu..uLaziPustite me! Ja sam ovdje greškom!!!
predlažem da se dovuče i pdf Religija i duhovnost ovde u kliniku...
Kako znaš da niko nije zavisan od dobrih stvari?Kako i zašto niko nije zavisan od soka od jabuke, vitamina C, crne čokolade, učenja (možda ima štrebera koji jesu zavisni, ali postavlja se pitanje da li je to korisno ), pešačenja, berze (umesto kocke)...?
s foruma će samo da nas kolektivno prebace u LazuReligija+ mentalni problemi..kako je krenulo bićemo svi pod Šizofrenija
Нема тамо више местаs foruma će samo da nas kolektivno prebace u Lazu
Starije generacije nisu bili ovisnici, ove generacije jesu....tu bi trebalo tražiti i odgovor.
Ne, današnje generacije su predale svoju ličnost mobilnim telefonima, bez želje da povrate svoju autentičnost i individualnost....izgubili su se bez naznaka povratka...Misliš da današnje generacije puše i piju više od predhodnih?
Ne, današnje generacije su predale svoju ličnost mobilnim telefonima, bez želje da povrate svoju autentičnost i individualnost....izgubili su se bez naznaka povratka...
Ne znam sad baš da su svi ranije pili više nego sad, pije se sada i previše, a poneki se i drogiraju. Uglavnom, čini se da život sada deluje besmislenije, nego u prošlim teškim vremenima.Od alkohola jetra sigurno propada ali od boravka na internetu neko postane i milioner u 20-toj.
Ono što izluđuje je nekultura. Zamisli da smo mi držali stripove ili novine za ručkom ili kad stariji sjede oko nas. Al bi pljuštali šamari.
Shvatam te, tu su a nema ih. Ne čuju te.
Ipak imam vjeru u njih da neće izrasti u tako loše ljude. Proći će to njih.