- Poruka
- 99.462
Prokleti su oni što su nam htjeli oteti Knin. Srećom, Bog je bio uz Hrvate, a ne uz drske otimače.![]()
Проклетство вам стиже за цео век
Само толико
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prokleti su oni što su nam htjeli oteti Knin. Srećom, Bog je bio uz Hrvate, a ne uz drske otimače.![]()
Boje freske su se poremetile kroz vekove. Bio je očito svetle bele kože, vide sa čak rumeni obrazi. Uroš sin mu je imao plave oči. Mislim to je sve nebitno jer je hvatanje za slamčicu.A šta Car Dušan kao plavušan neki bio? Bogami, ne izgleda mi uopšte tako....Na fresci je naš srpski car baš ono kao mi, PRAVI Srbi ...
Pogledajte prilog 1759554
Vise volis Afganistance?Prokleti su oni što su nam htjeli oteti Knin. Srećom, Bog je bio uz Hrvate, a ne uz drske otimače.![]()
On je sa Banije.Nisi li ti negdi od Drniša, Baljci, Štikovo, Miočić, Biočić, možda čak rod onog vašeg golmana što brani za Kanadu i lupeta gluposti pa ga naši napunili.
Nisam vidio još nijednoga, a i nije ti baš neko opravdanje za pokušaj teške otimačine.Vise volis Afganistance?
Misliš Banovine?On je sa Banije.
Vise volis Afganistance?

Badabum tiss!Misliš Banovine?
Jedino ako si invalid pa ne napustas kucu.Nisam vidio još nijednoga, a i nije ti baš neko opravdanje za pokušaj teške otimačine.
Nije taj čovek, ovaj je otrovni rusofob i “srbijanski patriJota”, neki zainteresirani sused. Ima ih ovde dosta “zabrinutih Srba”.Meni se čini da bi to mogao biti jedan ciganofil iz neke pripizdine u istočnoj Srbiji kome je žena Ciganka, taj je dobio trajni ban prošle godine. Napravio novi nalog.
Taj je neki domaći ustaša. Mora da je dobio šut od neke visoke Hercegovke.Zan Pjer.Taj mjenja nickove ko cipele.
On je sa Banije.
To je neki domaći ustaša.
Čoveče živiš u 2025. godini, napravio sam onomatopeju jednog od najklasičnijih zvučnih efekata...
Kaže iznila bi Anđa. Tako mi se zvala jedna prababa i baba-tetka, a i mnoge žene srpske nacionalnosti iz mog kraja rođene prije WW2. Anđa baš i nije hrvatsko zvučeće ime.
iz Splita, vuče neko poreklo iz zabiti gde žive ti vlaji.To je vjerojatno Imotski i ganga, oni se vole tako zayebavat.
Da, otalen je.Misliš Banovine?
Suvise si ti ogranicem da bi razumeo.
A, da ne govorim da nemas znanja i kapaciteta da tumacis freske.

Bez uvrede, sto si ti izbosne, tko govori BanovineMisliš Banovine?
Više sam se fokusirao na fes i nošnjuIma bolji primer za ono što si hteo da prikažeš, ovaj čovek može da prođe kao Italijan.
Aha to, slažem se, no meni je lep fes pogotovo onaj sa dugačkim plavim resama.Više sam se fokusirao na fes i nošnju
Aj majke ti ne lupetaj. Grčki áγγελος latinski Angelicus, glasnik bogova. Bar ti ne odaješ dojam totalno nepismene osobe.Kaže izbula bi Anđa. Tako mi se zvala jedna prababa i baba-tetka, a i mnoge žene srpske nacionalnosti iz mog kraja rođene prije WW2. Anđa baš i nije hrvatsko ime.
Taj je neki domaći ustaša. Mora da je dobio šut od neke visoke Hercegovke.
IOvi nasi...podrzavaoci lika i Tela nepomenika...i ustasoidi su u sustini isti ljudi...jednoumlje im je zajednicko, ali ne i ti...ti samo volis laku lovu..Nije taj čovek, ovaj je otrovni rusofob i “srbijanski patriJota”, neki zainteresirani sused. Ima ih ovde dosta “zabrinutih Srba”.