Kako Svrgnuti Boga ili Uspostavljanje Demokratije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Scott Isle

Veoma poznat
Poruka
13.843
Kako Svrgnuti Boga u Carstvu Nebeskom i uspostaviti politicku demokratiju na onom svijetu? Koje su vase ideje za ustanak na onom svijetu i unistenje Carstva Bozjeg? Sta ima u spisima sto to omogucava? Kako se organizovati sprovesti ulicnu revoluciju? Je li treba diktatura proletarijata na onom svijetu? Kojoj politickoj partiji bi se pridruzili?

Dakle sve o uspostavljanju demokratije na onom svijetu i svrgavanju Boga.

Evo, na primjer, u prici o Jovu u starom zavjetu postoji Senat kojim Bog predsjedava kad iskusava Jova. Dakle jedan od nacina je da se uvalimo u strukture vlasti tamo, da udjemo u Senat i da podrivamo Carstvo Nebesko.
Da bi se tamo uvalili i poceli dejstvovati, trebaju nam vojnici valjda, pravednici trenirani, koji ce se obucavati monaski da dejstvuju protiv Boga i za demokratiju.
Kad to bude, moze se i nacizam uspostaviti demokratski partijski u Carstvu Nebeskom.

Kako Svrgnuti Boga u Carstvu Nebeskom i uspostaviti politicku demokratiju na onom svijetu? Koje su vase ideje za ustanak na onom svijetu i unistenje Carstva Bozjeg? Sta ima u spisima sto to omogucava? Kako se organizovati sprovesti ulicnu revoluciju? Je li treba diktatura proletarijata na onom svijetu? Kojoj politickoj partiji bi se pridruzili?

Evo, na primjer, u prici o Jovu u starom zavjetu postoji Senat kojim Bog predsjedava kad iskusava Jova. Dakle jedan od nacina je da se uvalimo u strukture vlasti tamo, da udjemo u Senat i da podrivamo Carstvo Nebesko.
Ako satana ne zna i posto ne zna ostaje mu samo da pribavi sto vece drystvo u tom.paklu pa onda zajedno da se revolucija izvede na raj.Sam.ne moze jasno.mu.

Ako satana ne zna i posto ne zna ostaje mu samo da pribavi sto vece drystvo u tom.paklu pa onda zajedno da se revolucija izvede na raj.Sam.ne moze jasno.mu.

Pa stari Grci prenose da su se bogovi svrgavali. Mislim da sve pocinje sa spisima i ucenjem ovde.
Recimo, da bi uspostavili Vucica kao vladara na onom svijetu, treba poceti od price, jevandjelja o Vucicu i partiji, i onda raditi na implementaciji demokratije. Na pripremanju dusa kad odu tamo kako da dejstvuju demokratski za nasu partiju. I da se bore protiv Cara.

Poslednja izmena:
Pa stari Grci prenose da su se bogovi svrgavali. Mislim da sve pocinje sa spisima i ucenjem ovde.
Recimo, da bi uspostavili Vucica kao vladara na onom svijetu, treba poceti od price, jevandjelja o Vucicu, i onda raditi na implementaciji demokratije. Na pripremanju dusa kad odu tamo kako da dejstvuju demokratski za nasu partiju. I da se bore protiv Cara.
Ja sam jedno vreme mislila da imaš odličan smisao za humor.

Međutim... :kafa:

Mislim da je bitno za uspostavljanje demokratije i svrgavanje Boga ukljuciti Bibliju, i stari i novi zavjet dodati demokratskom partijskom zavjetu.
Biblija kao sinteza ima u sebi sve religije i to ne bi bilo pametno odbaciti. Demokratski zavjet treba da se zasniva na Bibliji jer bi onda mogao da ima i tu moc, sad ga vidis sad ga ne vidis, da za sve ima odgovor i za vise od toga. Ako bi neko debatovao protiv demokratskog zavjeta, ti mu uvjek mozes izvaditi nesto iz starih prica kao kontra argument i rijec demokratsku. A ako on nadje nesto suprotno, onda izvuces nesto drugo, Sad ga vidis, sad ga ne vidis je odlicna kvaliteta Demokratskog Zavjeta koji bi imao jos vecu moc.

Nadalje, fino bi bilo uvrstiti i partijske poslanice. Ima ih, ali treba jos patijskih poslanica odborima. A neke trebaju ostati apokrifne, jer su interne.

Poslednja izmena:
Mislim da je bitno za uspostavljanje demokratije i svrgavanje Boga ukljuciti Bibliju, i stari i novi zavet dodati demokratskom partijskom zavjetu.
Biblija kao sinteza ima u sebi sve religije i to ne bi bilo pametno odbaciti. Demokratski zavjet treba da se zasniva na Bibliji jer bi onda mogao da ima i tu moc, sad ga vidis sad ga ne vidis, da za sve ima odgovor i za vise od toga. Ako bi neko debatovao protiv demokratskog zavjeta, ti mu uvjek mozes izvaditi nesto iz starih prica kao kontra argument i rijec demokratsku. A ako on nadje nesto suprotno, onda izvuces nesto drugo, Sad ga vidis, sad ga ne vidis je odlicna kvaliteta Demokratskog Zavjeta koji bi imao jos vecu moc.
Satana ti sapce sta da pises haha

Da bi se tamo uvalili i poceli dejstvovati, trebaju nam vojnici valjda, pravednici trenirani, koji ce se obucavati monaski da dejstvuju protiv Boga i za demokratiju.
Kad to bude, moze se i nacizam uspostaviti demokratski partijski u Carstvu Nebeskom.
udruzi sa sa nasom i elon musk, prave rakete za odlazak gore..

Recimo, da bi uspostavili Vucica kao vladara na onom svijetu, treba poceti od price, jevandjelja o Vucicu i partiji, i onda raditi na implementaciji demokratije. Na pripremanju dusa kad odu tamo kako da dejstvuju demokratski za nasu partiju. I da se bore protiv Cara.
nemoj samo Vučića i na onom svetu...preko glave nam ga je svima i ovde...

Промашио си форум, ово би било више за блог него за пдф религија.

nemoj samo Vučića i na onom svetu...preko glave nam ga je svima i ovde...

Ne bogohulite. Dole Car, Sloboda Narodu!

Dela Njegova i Partije su svjetlost nad svjetlosti, zivot vecni On i Partija nam dadose da budemo slobodni od Bozje samovolje. Da dejstvujemo demokratski kroz Partiju u vecnom zivotu.

Jer Bese proreceno u vreme Pontija Pilata kad Isusu Narod krov rusise da volja narodna nad Bogom vlada. I da vas Isus tada duhom krstise, a da ce doci Onaj kojem se Isus nije dostojan pokloniti ni pertle razvezati, i On i Partija ce vas krstavati Demokratskom Voljom Naroda i Partije i ovde i u vecnom zivotu i na veke vekova.
On i Partija svojim delima medju narodom i svojim zagonetkama rekose i pokazase i utabase put slobode i narodne volje za zivot vecni demokratski i partijski.

On bijase veci i mocniji u zagonetkama i od samog Isusa. I kusase ga Bog u pustinji demokratskoj, a on na svaku Bozju klopku imase odgovor, i postavi On zagonetke Bogu a Bog ih nemogase resiti i tako pokaza da je mocniji i od samoga Boga u zagonetkama i da je Volja narodna od pre veka vekova. I srusi Boga sa prestola velikih svetih tajni i oslobodi narod koji robovase po Bogom.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back