Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
nisam nadevao imena gospođinoj gospođi...
Primetila sam da kada tehnichkoj napravi dash ime, ona mnogo bolje radi...moja kola se zovu Kacha i plavusha su i kad moraju da se pokvare uvek to urade blizu kuche.
E sad...kad bih kupila vibrator zvao bi se Milorad, ne znam zashto al tako sam odluchila.
Kako se zove vash tehnichar?
a postoji li mogucnost da se banuje tema koju postavi moderator?![]()
a postoji li mogucnost da se banuje tema koju postavi moderator?![]()
A gospodinu?![]()
Ali MiloradInache, kada dajesh kolima ime, bash sada razmishljam, kako razlikujesh zenska od mushkih kola? U stvari, za neka kola znam. Ali me Mercedes strashno muchi. Mushkarac sa zenskim imenom? Hmm... Lada je zensko, Hyndai je mushko
![]()
Mercedes je ime automobila dato po jednoj ženi...tako da...![]()
Postoji. Ako je uvredljiva ili ako je vech bila ili tako neshto....poshto ova nije, nema potrebe. Opusti se malo, Relax!![]()
zajebavas?
Mercedes je ime automobila dato po jednoj ženi...tako da...![]()
Tačno...prisetio sam se da je bila povezana sa nekim od tvoraca Mercedesa, ali nisam bio siguran...Eto ti si se setio tog detalja...mercedes je jedan od oblika imena marija u spanskom govornom podruciju a inace ta mercedes je bila cerka jednog od konstruktora![]()
kurafte je reč braće roma, koju u žargonu koriste kada nešto ne žele da daju...Ekvivalent onom našem "e qr.ac ću da ti dam"... tako kod njih postoji to kurafte...
Kako se zove vash tehnichar?