Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 28.900
I da...pretezno su bili mladi, ali bilo je i matoraca...Било је довољно младих људи и то је јасан сигнал за тренутни режим.
Dakle ima i nekih koji nisu zadovoljni sa 5% vecom penzijom...

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da...pretezno su bili mladi, ali bilo je i matoraca...Било је довољно младих људи и то је јасан сигнал за тренутни режим.
Веома мали број људи је био на овом скупу.
Kao Tupacov poslednji album.Evo sa mnom mojih saboraca juce na Slaviji:
![]()
Gde si ti na kontramitingu ?
...
Netacno, mali broj Beogradjana u odnosu na broj stanovnika je bio inace su ljudi dolazili iz drugih mesta i jos vise bi dosli da ih nisu onemogucili.Веома мали број људи је био на овом скупу.
Нека хвала. Ја ћу да славим нову годину и Божић у кругу породице а не по сумњивим журкама које финансира Ротшилд.Dule...prespavao si 200 000 ljudi
Sledeci put te vodim na zurku
...
Војвода Шешељ каже да је покушај Мајдана у Србији пропао!
Pogledajte prilog 1661746
Исто на другој телевизији каже и Друг Љубан Каран.
Лаже те вештачка интелигенција, немој да се ложиш:Netacno, mali broj Beogradjana u odnosu na broj stanovnika je bio inace su ljudi dolazili iz drugih mesta i jos vise bi dosli da ih nisu onemogucili.
Dule mislio sam da si malko pametniji ali ocigledno da nisi i logika ti nije bas jaca strana, Beograd ima oko 2 miliona stanovnika, bilo je najmanje oko 150 000 ljudi od kojih studenata nekoliko desetina hiljada, dobar deo ljudi je dosao van Beograda gde zive, ja pitam logicki gde su ti Beogradjani?Netacno, mali broj Beogradjana u odnosu na broj stanovnika je bio inace su ljudi dolazili iz drugih mesta i jos vise bi dosli da ih nisu onemogucili.
Нека хвала. Ја ћу да славим нову годину и Божић у кругу породице а не по сумњивим журкама које финансира Ротшилд.
Војвода је фин човек, нема он шта да се качи са неозбиљним хулиганима. Ево, сад ће снег, пустио Вучић ХААРП да вас растера.Jedino sto je propalo je njegov program diete...
P.S.
Nek dodje u masu ako sme sledeci put...i ako misli da je bilo malo ljudi...
I nek povede jos par neandertalaca...pa da vidi kako klinci grudvaju
...
Dzabe to podmecete ja sam gledao live prenos, kolona ljudi je dolazila vise od sat vremena dok se skupili na Slaviji.
Е ако си гледао пренос онда је то сигурно тако...Dzabe to podmecete ja sam gledao live prenos, kolona ljudi je dolazila vise od sat vremena dok se skupili na Slaviji.
Ti ces jos malo Bozic slaviti 25.12. samo kad ti Vucic kao Zelenski naredi...
Eno je.Tamara Vucic vec ljubila ruku Papi...
...
Ja nisam Beogradjanin i ne zivim tamo, da zivim tamo sigurno bih izasao.Е ако си гледао пренос онда је то сигурно тако...![]()
Beogradjani slabo to nesto, gde su vam ljudi?Ti ces jos malo Bozic slaviti 25.12. samo kad ti Vucic kao Zelenski naredi...
Eno je.Tamara Vucic vec ljubila ruku Papi...
...
Е ништа од тебе, ја мислио ти био у првим редовима. Кад оно ти на тастатури само пишеш.Ja nisam Beogradjanin i ne zivim tamo, da zivim tamo sigurno bih izasao.
Пре ће тебе Мариника превести на нови календар, него мена Тамара.Par dokaza da i ti postajes odan/veran Papi
1)
![]()
2)
Srbija/Beograd po prvi put dobili Kardinala na celu beogradske nadbiskupije nekidan...dakle pod Vucicevom vlascu...cak se najavljuje i dolazak Pape...a sto je uvek simbolicko pokoravanje teritorije...
Tako da je ovaj protest u nedelju bio i svojevrsni rimejk Konkordatske krize...(ako si ucio istoriju...), kad su isto vlasti pokusale da nas stave pod Papu...pa se verujuci narod pobunio...
...
Пре ће тебе Мариника превести на нови календар, него мена Тамара.
Не спорим да је било пуно, него како си дошао до цифре 200 хиљада.Ja sam bio na velikim skupovima, mitinzima, koncertima, utakmicama...pa i ovom protestu
Tvrdim da je bilo 200 000!
Donji minimum je 150 000
Arhiv skupova kaze 102 000
Ja kazem vise jer oni uzimaju u obzir samo Trg Slavija, a nakrcanih ljudi je bilo od Pravnog do Hrama, od Beogradjanke i od pola Nemanjine...
Ko poznaje Beograd zna o cemu pricam !
I da...s obzirom da sam bio u nedelju na licu mesta - DA - BILO JE 3-4 OSOBE NA 1m2 (sem naravno tamo gde imas coveka od 200 kg koji je sam zauzeo kvadrat...)
Evo ti jedan opis sa lica mesta...
Dakle nije se moglo mrdnuti sem ako neko ne progura pa za njim krene jos par ljudi da se cima, ne pomera vec cima...
Neka lujka je povela kera u tu masu...morala ga je na kraju uzeti u narucje iako nije ker za nosanje...jer se nije mogla probijati s kerom pored...
Dakle KRCATO, i ne samo Slavija vec i sve ulice unaokolo...
Deligradska kod cuvenog Meka...sibica nije mogla pasti...i tako sve ulice u krugu...
...
Malo je 200 iljada.Stavi bar milion !...
Jedan autorski osvrt...
Da vidimo sutrasnje naslovnice, kako izvestavaju o okupljanju 200 000+ ljudi na Slaviji danas...
NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 23. decembar 2024. godine
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...-stampe-za-ponedeljak-23-decembar-2024-godine
Krenimo redom:
1) Informer = NIŠTA, nisu videli tolike ljude
2) Novosti = Malešna vest i slička kao za ličnu...
3) Blic = Isto kao Novosti
4) tzv "Srpski" Telegraf = NIŠTA, po njima se nista nije ni desilo...ne postoji uopste vest...
5) Kurir = NIŠTA
6) Alo = NIŠTA
7) Politika = Kao Novosti i Blic...sličica, al su zato Vučićev Autoput sliku razvukli preko pola strane
8) Danas = Preneo slikom i rečju, ali i oni čak kriju brojku... slicno i N1 krije brojku...jer im kao globalistickim medijima ne odgovara 200 000 antiglobalista...
9) Dnevnik = NIŠTA
10) Nova = Korektno
Dakle...cenzurisali su okupljanje 200 000+ ljudi...u sred glavnog grada !!!
Pamtite te "medije"...
...
Malo je 200 iljada.Stavi bar milion !
Aham.Ako su stajali jedni drugima na ramenima ondak 200 000 može da stane na tu površinu.200 000 je realna brojka
Bio tamo i video
Brojao zajedno sa Ljubanom Karanom
...