Kako sutrasnje naslovnice pominju protest 200 000+ ljudi na Slaviji odrzan danas 22.12.2024. u 16h - Pamtite te medije...

Cim se promeni vlast, ukinuti im EKSPRESNO drzavni novac i da propadnu. Nikada vise ih ne oziveti.

Apsolutno jer svo to smeće tipa informer, kurir, alo, pink, itd su kao privatni mediji ali koje finansira država, što je paradoks i apsurd sam po sebi jer ili si privatni medij ili te finansira država ne može i jedno i drugo jer prosto jedno drugo isključuje, e sa ako su privatni medij onda mogu da pišu šta hoće i kojekakve gluposti ali ne mogu da troše javni novac zarad promocije sopstvenih i nečijih privatnih interesa.

Inače recimo dok taj pink ne ugasimo nema nama pomaka jer taj ružičasti logo kao nekakav djavolji simbol već 30 godina stoji nad nama kao simbol naše propasti , propasti ljudske, moralne, kulturne, ekonomske, državne i u svakom mogućem smislu, jer šta kad se ruši jedan sistem koji treba da se zameni nekim drugim pa prvo se ruše simboli tog sistema, a taj ružičasti logo je već 30 godina pravi simbol naše propasti i simbol našeg društva u najnegativnijem mogućem smislu.

Apsolutno jer svo to smeće tipa informer, kurir, alo, pink, itd su kao privatni mediji ali koje finansira država, što je paradoks i apsurd sam po sebi jer ili si privatni medij ili te finansira država ne može i jedno i drugo jer prosto jedno drugo isključuje, e sa ako su privatni medij onda mogu da pišu šta hoće i kojekakve gluposti ali ne mogu da troše javni novac zarad promocije sopstvenih i nečijih privatnih interesa.

Inače recimo dok taj pink ne ugasimo nema nama pomaka jer taj ružičasti logo kao nekakav djavolji simbol već 30 godina stoji nad nama kao simbol naše propasti , propasti ljudske, moralne, kulturne, ekonomske, državne i u svakom mogućem smislu, jer šta kad se ruši jedan sistem koji treba da se zameni nekim drugim pa prvo se ruše simboli tog sistema, a taj ružičasti logo je već 30 godina pravi simbol naše propasti i simbol našeg društva u najnegativnijem mogućem smislu.
Pink fleka parodija, da je crveno krvava bilo bi realnije.

Meni odredjuje neki moral koji imam i savest, a da studente nazivamo sljamom to nije u redu, stvarno nije u redu.
studenti, pa studenti :roll:
sada su to studenti, ali kada dodje do smene sljam ce isplivati i (opet) iskoristiti studente kao sto je isti taj sljam iskoritio njihove roditelje.

znaci tvrdis da je slika prava i da je fontana radila za vreme protesta? :eek:

1075483_whatsapp-image-2024-12-22-at-161746-5798de79_f.jpg

d4b0eb5f8df1c8fdd26b25cae04078e7f34f3119_hq-300x169.jpg

na Astralu sam video šta se dešava hahaha koje ste vi budale hahahaha
ovde ima par njih koji znaju šta rade i fino pumpaju a ostali su onako navijački (naivno, bez mozga)
sve je zapravo odlično organizovano zbog ozbiljnijih stvari koje vaš mozak ne može da prihvati jer vama dovoljan tiket iz kladže i slasno i masno uz leba.
Dakle POHVALJUJEM SLUŽBU! :ok:
A to što se ni jedna stranka ne ističe nego se pozivamo na studente, srednješkolce, osnovce, obdaništa i jaslice je bez presedana..
Ipak, podržavam omladinu, ko je pametan - smuvaće nešto da se zanima u narednom periodu a "ako se desi" eto svadbe na proleće :super:
Znači kao svi su angažovani a u stvari kurtzobolja... zbog nekih medjunarodnih zajebancija koje valja izbeći ako se proceni pa uraditi nešto drugo sa privido.
.. valja napraviti odstupnicu.. odlični su to igrači... :D.
jes malo morbidno ali Astral ne laže
Aj ćao pa srećno vi skačanje!
:bye:

Poslednja izmena:
Stajali jedni drugima na glavi?!
Trg zauzima prostor 130metara x 110metara
Pogledajte prilog 1661117
130*110=14300 Neka je bilo 4(četiri) čoveka po kvadratu to mu dođe 57200 ljudi.Četiri čoveka na kvadrat se guše.
Ако стрпаш 4 човјека у квадрат ја ти дам медаљу за иновативност. :lol:

Да ли је неко од вас био на скупу гдје стане 100 хиљада људи или 200 хиљада људи?Не треба претјеривати.
Било је довољно младих људи и то је јасан сигнал за тренутни режим.

Back