- Poruka
- 75.396
Kako sumnjati na prisustvo parazita u telu?
Koji su glavni simptomi.
Koji su glavni simptomi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih stavio podkad se malo progugla, izlaze ovakvi odgovori
- opšta slabost;
- loše varenje;
- svrab kože;
- svrab u anusu;
- uvećani limfni čvorovi;
- poremećaji spavanja;
- oslabljen imuni sistem;
- povraćanje, mučnina;
- nagli gubitak težine;
- glavobolje, vrtoglavica;
- poremećaj spavanja
- itd.
Ja sam to koristila, tj. koristim jednom godišnje. Preventivno.Pre desetak godina čula sam za antiparazitni program Hilde Klark
Ovde se nije mnogo znalo, ili se uopšte nije znalo.
Dobila sam knjigu na čitanje, ni tada kao i sada, nisam zainteresovana za antiparazitnu detoksikaciju.
Sada ima i kod nas tih kompleta kapi, čajeva uz sredstvo za završno čišćenje creva.
Sve je to marketing, bespotrebno bacanje novca i pomodarstvo.
Nisam čula da lekari kao preventivu, ili lečenje, preporučuju ove pakete antiparazitnog programa.
Doduše, sve su to biljne kapi, verujem da ne škode, ali ne znam ni da li pomažu i za šta?
Kakva su ti iskustva?Ja sam to koristila, tj. koristim jednom godišnje. Preventivno.
Tinktura crnog oraha, pelin, karanfilić.
Nisam imala neke probleme da bih mogla da vidim razliku. Mada ja nisam prošla kroz ceo program, tj. ne radim čišćenje jetre, ne pijem gorku so i to sve što ide uz to.
Probiotik pijem preventivno samo kada idem na more.dolaze probiotici
Ja ni tada. Evo sada pijem ab i tako me mrzi da pijem probiotik! Pijem jogurt i kefir. Dosta od meneProbiotik pijem preventivno samo kada idem na more.
Može li mlečno uz ab?Ja ni tada. Evo sada pijem ab i tako me mrzi da pijem probiotik! Pijem jogurt i kefir. Dosta od mene
Kefir ne volim ukus.Kefir i jogurt što da ne.
Domaće kiselo mleko! Od kada to nisam pila, onako, iz kućne varijante. Moj suprug je to non stop pravio, uvek smo imali neku šerpu zavijenu u ćebe
Sada mi za to treba domaće mleko... da bi i kiselo bilo domaće.
Jedino slovenci, Z'bregov, imaju dobru surutku.
ja duboko verujem u travkeNisu to čajevi. Kapsule. Pelin i karanfilić se pakuje u kapsule da ih lakše konzumiraš. Ranije su koristilo u prahu ali je ovako lakše.
Sve biljke, svaka ponaosob, su dobre za nešto, pa sam se vodila mišlju da ne može da mi odmogne. Član iz moje familije se bavi time i onda sam znala da nije "prodavanje magle".
Ne znam koliko košta, meni to samo pošalju.
možeš od bilo kod kiselog mleka iz adnje da napraviš. I od bilo kog mleka. Ja pravio od 2% masnoćeKefir i jogurt što da ne.
Domaće kiselo mleko! Od kada to nisam pila, onako, iz kućne varijante. Moj suprug je to non stop pravio, uvek smo imali neku šerpu zavijenu u ćebe
Sada mi za to treba domaće mleko... da bi i kiselo bilo domaće.
Jedino slovenci, Z'bregov, imaju dobru surutku.
Znam da mogu ali nije to to.možeš od bilo kod kiselog mleka iz adnje da napraviš. I od bilo kog mleka. Ja pravio od 2% masnoće
Parazitarne infekcije imaju jasne simptome i dokaže se prisustvo. Unose se prljavim - neopranim rukama . Kada se ne koristi sapun i voda.kad krene da šapuće u glavi: "ja sam Venom"