Kako su tri čoveka prokockala MILION GLASOVA

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
https://www.blic.rs/vesti/politika/kako-su-tri-coveka-prokockala-milion-glasova/fpznhr5

GeRk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkRjN01EQV8vZWVhNWFjMWY0OWIzNzBjNGQwNTZmMTc4YjE2MmVlMzAuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

strategija dozivotnog ostanka na vlasti
zavadi, pa vladaj
sustina je da je tih milin glasova i dalje protiv onog ko je na vlasti

На жалост, тих милион гласова већином потиче од људи који не размишљају. Да размишљају не би на изборима за председника гласали за клинца са журке.

На жалост, тих милион гласова већином потиче од људи који не размишљају. Да размишљају не би на изборима за председника гласали за клинца са журке.

na zalost poticu isto od zaveenih i razocaranih onima koji su na listi, a vec su bili na vlasti
i pokazali su da nisu mnogo bolji od ovih koji su sada na vlasti
juce sam gledala klip u kome jedan mestanin iz sela oko lucana na pitanje novinara sta misli o predsedniku srbije koji je posetio lucane tog dana odgovorio:
mislim sve najbolje, boljeg nemamo, a goreg ne mozemo da nadjemo
to surova istina nase politicke scene

Ma nista zato, i DOS je prokockao 14 milijardi evra, a SNS jos toliko. Nema razloga ni za kakvu sekiraciju, sve je u najboljem redu. SNS svuda vlada, ista goMna, isti sljam, srpski narod treba iebati... Da treba iebati narod, i mi, Srbi, smo stoka, i treba nas iebati! :mrgreen:

_nobody_
Ne vidi on manjak od tih milijardi koje sada svi dugujemo nego mu žao za glasove hahaha.

Puko na izborima, osto bez dve trećine članstva i 14 od 16 poslanika.

Јесте, ал' су му остали најватренији РАдуловићеви сведоци.

Сети се да је код Термопилског кланца 300 Спартанаца осујетило план добро обучене војске цара Ксеркса.

@Мрачкић смањи доживљај јер ти знаш да је твој идол деведен на нашу грбачу као већ пропали политикант - пре тога изгубивши по други пут од друга Ђида - само да изврши задаћу признања, а чика Д'Анжан не воли неиспуњене задаће и тада страда гуза!

Blic zlonamerno pokušava da stavi u isti koš jednog koji je imao svoju političku organizaciju sa programom, aktivistima i prošlošću bez mrlja i van javnog sektora, ali bez podrške javnih ličnosti i medija, drugog koji je imao sve suprotno i trećeg za kojeg smo svi znali da se sprda.

To je Srbija, nažalost.

Back