- Poruka
- 489
Pitanje za dame i za gospodu. Kakve ste momke/devojke želeli u svojoj mladosti, a kakve muškarce/žene želite u srednjim godinama života? Pod ovim podrazumevam kakve osobine treba da ima jedna devojka/momak ili muškarac/žena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto? Bolje da ljulja nego da žulja.Samo debele!
Da sam znao to u.mladosti....
Ima mnogo momenata...Zašto? Bolje da ljulja nego da žulja.![]()
Srećno sa nalaženjem nevine. A još da te želi ako si u poznijim godinama.Pa nesto malo sam hteo sisate tete u teen godinama,sad mora fit da bude i ostace tako,od osobina nevina
Zavisi od osobe do osobe. Znam te bucmaste koje su iskompleksirane. Bukvalno misle da su desetka.Ima mnogo momenata...
Recimo ne treba puno cimanja kao kod samoutripovane po modelu medija, jer kad joj pridješ više te ne pušta...
-
Nego šta su!Zavisi od osobe do osobe. Znam te bucmaste koje su iskompleksirane. Bukvalno misle da su desetka.
Ja ne bih sebe pozeleo u mladjim godinama koliko god bolji bio od tadasnje i sadasnje generacije,tako da jedino sto ne mogu sad da im ponudim je 120kg dizanje benca,sto je kao i mnogo toga protraceno u mladostiSrećno sa nalaženjem nevine. A još da te želi ako si u poznijim godinama.
Zavisi od osobe do osobe. Znam te bucmaste koje su iskompleksirane. Bukvalno misle da su desetka.
To je stvarno extra.Ja nikad nisam mogao da dignem 120kg iz benča.Ja ne bih sebe pozeleo u mladjim godinama koliko god bolji bio od tadasnje i sadasnje generacije,tako da jedino sto ne mogu sad da im ponudim je 120kg dizanje benca,sto je kao i mnogo toga protraceno u mladosti
Ništa se nije promenilo.Sve isto.Pitanje za dame i za gospodu. Kakve ste momke/devojke želeli u svojoj mladosti, a kakve muškarce/žene želite u srednjim godinama života? Pod ovim podrazumevam kakve osobine treba da ima jedna devojka/momak ili muškarac/žena.
Ma nikad se nisam slikao pretarano ni gledao u ogledalo,najbolji sam bio pre 10ak godina 40 propadanja u seriji posle duge pauze za samo 2 meseca,to je proslost sad samo noga da dodje na staro da setam 10-20km i bajs 100+To je stvarno extra.Ja nikad nisam mogao da dignem 120kg iz benča.
Slikaj se da te vidimo.
I daj neke slike iz tog perjoda.
Samo debele!
Da sam znao to u.mladosti....
Pitanje za dame i za gospodu. Kakve ste momke/devojke želeli u svojoj mladosti, a kakve muškarce/žene želite u srednjim godinama života? Pod ovim podrazumevam kakve osobine treba da ima jedna devojka/momak ili muškarac/žena.
Šta podrazumevaš "da može da me prati"?Da može da me prati
Jedan nije mogao da me prati zahtevao je klasičan model žene
Da je stabilan (mršave stop) vrijedan, razuman i da zna da voli
Dve debele vole meneNišta se nije promenilo.Sve isto.
Debele stop.
Želeo sam da bude lepa, ali da je pre svega dobar čovek. Sad u ovim godinama kada sam ja u godinama, i dalje mi je važno da žena drži do sebe a mislim da bih se svakom karakteru mogao prilagoditiPitanje za dame i za gospodu. Kakve ste momke/devojke želeli u svojoj mladosti, a kakve muškarce/žene želite u srednjim godinama života? Pod ovim podrazumevam kakve osobine treba da ima jedna devojka/momak ili muškarac/žena.
Šta podrazumevaš "da može da me prati"?
uh sta ti sve nabrojaDa smo jednaki
Intelektualno, da smo jednako
Da smo istog intenziteta fokusirani na poslovnom planu
Da ne romindza da previše radim
Da je svjestan mojih osećanja kao sto sam ja svjesna njegovih
To sto zahtevam toliko i uzvracam , da nije posesivan itd itd
u mladim danima bilo je da je lep , nasmijan i tih
![]()
Ja se stvarno izvinjavam.Od 17. godine nikad mi nije bio cilj da budem životinja,nego da budem najpreciznije rečeno,jebljiv.To je stvarno extra.Ja nikad nisam mogao da dignem 120kg iz benča.
Slikaj se da te vidimo.
I daj neke slike iz tog perjoda.