Kako su se promenile preference kroz godine?

Pa nesto malo sam hteo sisate tete u teen godinama,sad mora fit da bude i ostace tako,od osobina nevina
Srećno sa nalaženjem nevine. A još da te želi ako si u poznijim godinama. :lol:
Ima mnogo momenata...

Recimo ne treba puno cimanja kao kod samoutripovane po modelu medija, jer kad joj pridješ više te ne pušta... :heart:
-
Zavisi od osobe do osobe. Znam te bucmaste koje su iskompleksirane. Bukvalno misle da su desetka.

Srećno sa nalaženjem nevine. A još da te želi ako si u poznijim godinama. :lol:

Zavisi od osobe do osobe. Znam te bucmaste koje su iskompleksirane. Bukvalno misle da su desetka.
Ja ne bih sebe pozeleo u mladjim godinama koliko god bolji bio od tadasnje i sadasnje generacije,tako da jedino sto ne mogu sad da im ponudim je 120kg dizanje benca,sto je kao i mnogo toga protraceno u mladosti

Ja ne bih sebe pozeleo u mladjim godinama koliko god bolji bio od tadasnje i sadasnje generacije,tako da jedino sto ne mogu sad da im ponudim je 120kg dizanje benca,sto je kao i mnogo toga protraceno u mladosti
To je stvarno extra.Ja nikad nisam mogao da dignem 120kg iz benča.
Slikaj se da te vidimo.
I daj neke slike iz tog perjoda.

To je stvarno extra.Ja nikad nisam mogao da dignem 120kg iz benča.
Slikaj se da te vidimo.
I daj neke slike iz tog perjoda.
Ma nikad se nisam slikao pretarano ni gledao u ogledalo,najbolji sam bio pre 10ak godina 40 propadanja u seriji posle duge pauze za samo 2 meseca,to je proslost sad samo noga da dodje na staro da setam 10-20km i bajs 100+

Pitanje za dame i za gospodu. Kakve ste momke/devojke želeli u svojoj mladosti, a kakve muškarce/žene želite u srednjim godinama života? Pod ovim podrazumevam kakve osobine treba da ima jedna devojka/momak ili muškarac/žena.

Da može da me prati

Jedan nije mogao da me prati zahtevao je klasičan model žene

Da je stabilan (mršave stop) vrijedan, razuman i da zna da voli

Pitanje za dame i za gospodu. Kakve ste momke/devojke želeli u svojoj mladosti, a kakve muškarce/žene želite u srednjim godinama života? Pod ovim podrazumevam kakve osobine treba da ima jedna devojka/momak ili muškarac/žena.
Želeo sam da bude lepa, ali da je pre svega dobar čovek. Sad u ovim godinama kada sam ja u godinama, i dalje mi je važno da žena drži do sebe a mislim da bih se svakom karakteru mogao prilagoditi :)
Npr. devojka koja mi se poslednja svidjala, bila je lepa a pravila me je volom preko poruka. I pored toga verovao sam u neko prijateljstvo, u neku ljubav koja se može roditi iz tog prijateljstva. Nažalost nije uspelo, a ja moram dalje jer želim baš to. Poznastvo, prijateljstvo iz kog će se roditi neka nova ljubav :)

Šta podrazumevaš "da može da me prati"?

Da smo jednaki

Intelektualno, da smo jednako
Da smo istog intenziteta fokusirani na poslovnom planu
Da ne romindza da previše radim
Da je svjestan mojih osećanja kao sto sam ja svjesna njegovih
To sto zahtevam toliko i uzvracam , da nije posesivan itd itd

u mladim danima bilo je da je lep , nasmijan i tih

:)

🤷🏻‍♀️

Da smo jednaki

Intelektualno, da smo jednako
Da smo istog intenziteta fokusirani na poslovnom planu
Da ne romindza da previše radim
Da je svjestan mojih osećanja kao sto sam ja svjesna njegovih
To sto zahtevam toliko i uzvracam , da nije posesivan itd itd

u mladim danima bilo je da je lep , nasmijan i tih

:)

🤷🏻‍♀️
uh sta ti sve nabroja :eek:

Ej RKL evo ti jedna slika od kolege iz kataloga.
Screenshot_2023-02-26-23-32-55-281_com.google.android.apps.photos.jpg

Back