Krishna
Elita
- Poruka
- 21.987
Tu izgleda kao da ima 54.boro je imao 34 godine za vreme snimanja ko to tamo peva, pa procenite sami
Pogledajte prilog 1657257
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu izgleda kao da ima 54.boro je imao 34 godine za vreme snimanja ko to tamo peva, pa procenite sami
То је нормално, када имаш 10 година, 1 година је 10% дотадашњег живота.Када имаш 30 година, 1 година је само 3,33%, приметна је велика разлика.И мени. Имам утисак да време убрзано.
Ima i seoskih baba koje su vitalne i imaju neku svježinu/rumenilo u licu, takvih sam dosta vidio u kopaoničkim selima. S druge strane ima gradskih baba koje su našminkane, ofarbane, moderno obučene itd, ali izgledaju kao podgrijani leševi.Једноставно погледај баке на селу од 70 година и ове у граду. На селу све погурене, поборане..измучио их тешки живот на селу. Некада није било трактора и механизације. Биле су многодетне породице јер требала је радна снага. Ја сам дете са асфалта, градско, живео у строгој урбаној средини, краве сам углавном виђао на сликовницама и на јогурту...а онда једном за распуст родитељи ме одведу на село...крац нема спавања до подне...устанем пре петлова па овце, волове...на испашу...храна оскудна, или жањи пшеницу... Па садевај стогове сена..Где ја градско дете...пликови на руци... Хоћу рећи сунце, киша, ветрови и то све уз физички рад.. Наравно да ће пре остарити.
Boro je rodjen star.boro je imao 34 godine za vreme snimanja ko to tamo peva, pa procenite sami
Ali kazu da kad se predje da li devedeset,ne znam tacno...onda opet vrijeme tece sporije kao u djetinjstvu.То је нормално, када имаш 10 година, 1 година је 10% дотадашњег живота.Када имаш 30 година, 1 година је само 3,33%, приметна је велика разлика.
Ima ljudi koji i u mladosti izgledaju nekako staroliko, npr. glumac Nikola Simić je bio jedan od takvih. Kao što ima i onih koji u ozbiljnim godinama izgledaju mladoliko ili mlađe nego što imaju godina, poput recimo pokojnog Milana Laneta Gutovića.Boro je rodjen star.
Naletio sam na neke fotke koje su me iznenadile, da li su ljudi prije sa 30 godina izgledali kao danas sa 50 ?
morao sam da ga malo izguglam. ali ga znam jer je meme materijalTu izgleda kao da ima 54.
Pavle Vujisuc he bio alkos,ceoao rakiju i cigarete.Bred Pit cepa marihuanu,pivo i cigarete.Ne kizo tad su ljudi radili napolju teske poslove i sunce ih nije mazilo,vecina je i pusila i pored nemastine su bili vitki,u licu kako ko izgleda za publiku nema veze,bred pit ne izgleda mladje izgleda bas koliko ima godina,moze da ne unosi vodu i da izgleda ko pavle vuisic sto nema veze s drugim faktorima,pazi napreduje nauka pa izgledamo mladje i duze zivimo,pa ja nemam veze s naukom,ne pijem hemiju da bi duze ziveo,obrijem se i izgledam 15 god mladje ,who cares
Nego u proslom veku s punoletstvom se udje u odelo nema patike i trenerke da se podmlade
Pogledajte prilog 1657147
Veruješ u dijagrame?dijagram koji sam postavio pokazuje da "zatrovana hrana" očigledno nema štetan uticaj na životi vek.
moraćeš da budeš pristojniji... ja tebe nisam vređala, pa očekujem isto od tebe...pros*ravanje po omladini je tipično za matore drk*adzije koji nisu ništa postigli u životu pa su im mladi za sve krivi.... pusti ti mlade na miru, gledaj sebe i svoju generaciju šta je ona postigla!
zašto si shvatio da bi neko kod mene radio besplatno? Izmišljaš?a ti ideš kod drugih besplatno da radiš?
Još jednom te umoljavam da budeš pristojan sa ljudima oko sebe koji imaju drugačije mišljenje...opet kenjanje po mladima!
kao što rekoh, gledaj sebe i svoju generaciju, pusti mlade ljude na miru...
Паја је једноставно био човек са грубим цртама лица.Pavle Vujisuc he bio alkos,ceoao rakiju i cigarete.Bred Pit cepa marihuanu,pivo i cigarete.
Да нас капиталисти не трују разним адитивима и другим хемикалијама, просечан животни век би био преко 100 година.За протеклих неколико деценија, животни век се продужио за свега неколико година.pokazuje da "zatrovana hrana" očigledno nema štetan uticaj na životi vek.
Plus alkohol pogotovo cigareteПаја је једноставно био човек са грубим цртама лица.
Ne mora da znaci. Genetika je isto bitna.Да нас капиталисти не трују разним адитивима и другим хемикалијама, просечан животни век би био преко 100 година.За протеклих неколико деценија, животни век се продужио за свега неколико година.
Највећи статистички допринос продужењу животног века даје смањење смртности беба и деце, а не то што ће неко да живи 98 година.
Hajde da pricamo za Srbiju..Ovo stalno govorim, znaci nisam jedini kome se cini da su ljudi ranije izgledali starije nego danas.
Pogledati npr. slike Slobodana Milosevica iz perioda Osme sednice, covek je tada bio u svojim srednjim 40im, a danas tako izgledaju 60to godisnjaci.
Verovatno je to zato sto se ljudski zivotni vek generalno produzio i procesi starenja se ipak sporije odvijaju.
da, apsolutno.Veruješ u dijagrame?
izvini ako si se pronašla u tome što sam napisao. nisam mislio konkretno na tebe nego generalno.moraćeš da budeš pristojniji... ja tebe nisam vređala, pa očekujem isto od tebe...
vežbanje u teretani i fizikalisanje koje navodis kao alternativu (čišćenja dvorišta/podruma, nisu ni slični.zašto si shvatio da bi neko kod mene radio besplatno? Izmišljaš?