salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.430
Naletio sam na neke fotke koje su me iznenadile, da li su ljudi prije sa 30 godina izgledali kao danas sa 50 ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj Đole da piješ ni hemiju ni fiziku.ne pijem hemiju
Ne kizo tad su ljudi radili napolju teske poslove i sunce ih nije mazilo,vecina je i pusila i pored nemastine su bili vitki,u licu kako ko izgleda za publiku nema veze,bred pit ne izgleda mladje izgleda bas koliko ima godina,moze da ne unosi vodu i da izgleda ko pavle vuisic sto nema veze s drugim faktorima,pazi napreduje nauka pa izgledamo mladje i duze zivimo,pa ja nemam veze s naukom,ne pijem hemiju da bi duze ziveo,obrijem se i izgledam 15 god mladje ,who cares
Nego u proslom veku s punoletstvom se udje u odelo nema patike i trenerke da se podmlade
Mozda je samo do informisanosti,cepali meso i jaja samo ko rocky,danas cepaju smutije sto je pre bilo nezamislivo,to opet nema veze s napretkom nauke,moj recept promene na kozi svaki dan cajevi,100% nista drugo nema veze s kvalitetom koze,pa i dan danas srbin pije caj samo kad je bolestan,mozda i to sa secerom,ja secer ne kupujem samo med,limun,eto i ta namirnica moze sve da promeni,pa kefir umesto kafeIma svakako i do toga.
Mozda i zato sto sam ja bio klinac, pa su mi svi koji su imali nesto vise godina bili matorci...
Ali recimo, 80ih i 90ih kod profesionalnih sportista je bilo redje da je neko imao vrhunske karijere posle 30-35. godine zivota, dok je to danas skoro pa uobicajeno.
da.... danas tako izgledaju ljudi od 55-60 god.Гига и Ема на почетку Бољег живота имали 41, односно 40 година.
Da jesu izgledali starije. Bar 10 godinaNaletio sam na neke fotke koje su me iznenadile, da li su ljudi prije sa 30 godina izgledali kao danas sa 50 ?
Pa cekaj a de je onaj cist vazduh i zdrava hrana kao argument zasto smo u gradu potrovaniИ дан данас кад видим људе који цео живот тешко раде на селу они у 30-им изгледају као да имају 50+
Postoji teorija da se vreme ubrzalo, to jest da danasnji dan traje 16h u poredjenju sa nekadasnjim od 24h
Експериментално доказивање последњих времена
Ни људи на селу нису као некад....и они једу свашта чак можда и горе него ми у граду иако имају много боље услове да буду здрави и јаки. Имаш ону причу да кад су енглески сељаци видели да се њиховој властели црне зуби од шећера и они су почели то да једу и поносили се црним зубима. Ништа другачије није ни данас.Pa cekaj a de je onaj cist vazduh i zdrava hrana kao argument zasto smo u gradu potrovani
Pa sad su na banderama 50ogodisnjaci a pre 90,kako se onda duze zivi ispred nosa su dokazi,svi se nesto hvataju na kugu ,sugu i tifus a danas mnogo gore pretnje od hrane i farmacijeНи људи на селу нису као некад....и они једу свашта чак можда и горе него ми у граду иако имају много боље услове да буду здрави и јаки. Имаш ону причу да кад су енглески сељаци видели да се њиховој властели црне зуби од шећера и они су почели то да једу и поносили се црним зубима. Ништа другачије није ни данас.
Зезнуто је кад се подигне граница поимања лепоте. Мој деда никад није видео жену какве ја виђам данас и логично је да је имао неки другачији критеријум. Раније кад жена покаже колено то је било падање у несвест, а данас то нико и не примети...... Кад би се данас жене без шминке појављивале свуда ми би били шокирани јер нисмо навикли на женско лице без тога, а наши дедови би били усхићени да виде жену без мараме и широких, дугих хаљина....... Људски мозак је бесконачнији од свемира и какве му критеријуме поставиш он ће то да прати и више нема назад. Лепота и жене и мушкарца је раније имала више смисла и била реалнији показатељ здравља и свега али данас је све то обесмишљено самим тим што се данас лепота може купити, буквално се може купити јер људи данас не знају, оно што су стари знали пре, да се на нашем лицу оцртава распоред и симетрија унутрашњих органа и ако је ту све у реду онда нам је и лице симетрично и изгледа лепо за свачије око. Зато људи "брже старе" јер тешким начином живота или погрешним њихови органи трпе негативне промене и то се све огледа на лицу. Е зато је лепота лица некада била огроман показатељ јер је упућивала на то да је та особа здрава и да има велику снагуŽivimo u sumanutom vremenu u kom su nam vrlo uspešno isprali mozak da ne vredimo ako nam se i jedna borica
vidi na licu, ako nam telo pokaže godine, ako nismo Forever young... Nikad nisu živele generacije blesavijeg mozga
i uverenja, nikad se negativ nije ovoliko nametnuo, a pozitiv povukao od kritika javne scene...
Moja majka je imala 40 godina kada je rodila mene i brata blizanca... Tata 13 godina više... Bili su zdravi do duboke
starosti koju su doživeli... Jeste, imali su sedu kosu, imali su bore, veštačke zube, ali je to tada bilo normalno...
ljudi tada nisu prikrivali svoje godine, već su im se radovali...
Ovo što se nama danas predstavlja kao mlad i lep izgled, iako su godine tu, to nije prava slika... Mi smo debelo
izmanipulisani "normalnim" izgledom spodoba na prvim stranicama bulevarskih žutara... Nikada pevaljke i prostitutke,
sumnjivi muškarci i umišljeni lepotani nisu opsedali u tolikoj meri društvene mreže kao danas... Možda takve slike mogu
nekog da ubede da je glavnica ljudi takva i da svi teže takvom izgledu, ali nije tako. Pogledajte malo bolje u ljude oko
sebe i videćete da je snevana mladost daleko od realnosti... da su bore itekako prisutne, da tela nisu "brutalna", da niko
nikom ne "oduzima dah".
Koliko ti imaš godina?da.... danas tako izgledaju ljudi od 55-60 god.
možda danas život nije tako bezbrižan kao što je pre '70-ih i '80-ih bio, ali mislim da mnogi imaju zdravije životne navike u odnosu na te decenije... napredovala je medicina, ljudi se zdravije hrane (iako će sad sigurno neko da odgovori kako je sada sve veštačko i puno aditiva), manje je pušača, manje je alkoholičara, u teretane idu i ljudi od 40-50-60 god. ne samo klinci kao nekada, vodi se više računa o izgledu, o higijeni...
pa je onda i razumljivo da sada ljudi sa 60 god. izgledaju kao nekad sa 40
Sve je manipulacija.. o tome i govorim...Зезнуто је кад се подигне граница поимања лепоте. Мој деда никад није видео жену какве ја виђам данас и логично је да је имао неки другачији критеријум. Раније кад жена покаже колено то је било падање у несвест, а данас то нико и не примети...... Кад би се данас жене без шминке појављивале свуда ми би били шокирани јер нисмо навикли на женско лице без тога, а наши дедови би били усхићени да виде жену без мараме и широких, дугих хаљина....... Људски мозак је бесконачнији од свемира и какве му критеријуме поставиш он ће то да прати и више нема назад. Лепота и жене и мушкарца је раније имала више смисла и била реалнији показатељ здравља и свега али данас је све то обесмишљено самим тим што се данас лепота може купити, буквално се може купити јер људи данас не знају, оно што су стари знали пре, да се на нашем лицу оцртава распоред и симетрија унутрашњих органа и ако је ту све у реду онда нам је и лице симетрично и изгледа лепо за свачије око. Зато људи "брже старе" јер тешким начином живота или погрешним њихови органи трпе негативне промене и то се све огледа на лицу. Е зато је лепота лица некада била огроман показатељ јер је упућивала на то да је та особа здрава и да има велику снагу
Данас готово да не постоји човек или жена који имају симетричне обе стране лица ако не рачунамо вештачке методе које то могу да среде. Чак и фреске кад погледате ви видите да нема те симетрије мада су те фреске рађене по узору на претпостављен изглед тако да остављам могућност да су једино ти баш свети људи имали симетричне црте лица, сви остали смо измучени мање или више, то нам је усуд. Погледајте себе у огледало, затворите једну страну лица па другу и видећете да нису исте, да очи сијају другачије, све нас живот сабија у неку тачку асиметричности, а ми се боримо како и колико ко може