Kako štedite...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kao sto sam i mislila, zene bas nemaju neku sklonost ka stednji.
naravno, i ja sam medju vama pa ne shvatajte ovo kao kritiku :)

Mi smo se dogovorili : od moje plate-hrana, hemija i pola racuna, od njegove kirija, druga polovina racuna i stednja.
Mogu da ostavim sa strane mesecno npr oko 100 evra ali to znaci da pored obaveza koje sam gore navela ne bih mogla ni na sta drugo da potrosim ( izlazak ili neki vanredni trosak kao npr snizenje cipela ;) ) Naravno, on to ne shvata :confused:

Sto se tice hrane, kupujem sta mi srce zazeli. Znaci bukvalno sve sto mi se jede, ne gledam cenu....nikako ne mogu da zaboravim 10 godina pod sankcijama i moje studiranje koje se poklopilo sa tim periodom.

Sestro, što je puno, puno je. :confused:
Pa sad sta je kome mnogo (za nesto, ne mislim na matrijalni status i plateznu moc) , to je individualno.
Ja cu pre da platim racun za tel nego da izadjem tri puta na veceru.
Ne pusim ( hvala Bogu :lol:) pa meni je mnogo kad vidim da neko da 2x dnevno po 150 din za paklu cigareta, pa sad , svako je ovisnik o necemu.
Na kraju ceo zivot cu da kalkulisem i stedim, deca, krediti, tepisi, lusteri :lol:
Makar sad dok sam student da kupujem garderobu koliko mi srce iste i izlazim i ne mislim o troskovima toliko jer cu nazalost ko i svaki prosecan Srbin ostatak zivota provesti u preracunima. :confused:
Sad mi je vreme da trosim na gluposti :lol:

Pa sad sta je kome mnogo (za nesto, ne mislim na matrijalni status i plateznu moc) , to je individualno.
Ja cu pre da platim racun za tel nego da izadjem tri puta na veceru.
Ne pusim ( hvala Bogu :lol:) pa meni je mnogo kad vidim da neko da 2x dnevno po 150 din za paklu cigareta, pa sad , svako je ovisnik o necemu.
Na kraju ceo zivot cu da kalkulisem i stedim, deca, krediti, tepisi, lusteri :lol:
Makar sad dok sam student da kupujem garderobu koliko mi srce iste i izlazim i ne mislim o troskovima toliko jer cu nazalost ko i svaki prosecan Srbin ostatak zivota provesti u preracunima. :confused:
Sad mi je vreme da trosim na gluposti :lol:

neces, neces..ne zivis ni kao prosecan student..tesko da ces pod stare dane da upadnes u prosek....

ja uopšte ne umem da štedim.
odem po jednu stvar, vratim se sa 15.
pa čak i ako krenem samo do prodavnice po hleb. :S
i uopšte ne znam kojim trikom ja uspem da platim sve živo,
jer, kad se saberem na kraju meseca,
ispada da sam potrošila više nego što sam zaradila. oO

Back