Каkо сте упознали своју последњу партнерку/партнера?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.572
Можда би могао да украдем неку фору, измамим неку ситуацију, па се надам што већем броју одговора :mrgreen:

А ја сам своју последњу парткернку упознао на изласку, што ми се до тада никада није десило да упознам девојку на тај начин. Ја без наочара, колега ми каже девојка те гледа цело вече, ја не видим ништа али кад ми је рекао знао сам коју силуету да пратим. Некако се приближисмо, упознасмо се, беше лепша изблиза и тако......није дуго трајало али је било лепо искуство.

Zivot je cudo! Tako ides nehajno livadom, mirisu trave i cvece, lete bubamare, leptirici i pcelice, i TAP! sapletes se na buducu partnerku!
E sad, dal je ona napravila sacekusu? Ili se ja zapravo pravim blesav? to je vec za ogovaranje, zavidne, zlobnike i zlobnice :) (na fejsbuku i X-u)

Можда би могао да украдем неку фору, измамим неку ситуацију, па се надам што већем броју одговора :mrgreen:

А ја сам своју последњу парткернку упознао на изласку, што ми се до тада никада није десило да упознам девојку на тај начин. Ја без наочара, колега ми каже девојка те гледа цело вече, ја не видим ништа али кад ми је рекао знао сам коју силуету да пратим. Некако се приближисмо, упознасмо се, беше лепша изблиза и тако......није дуго трајало али је било лепо искуство.
Video sam dve egzoticne azike, koje igraju zanosan ples...
u pozadini su bili neki vodopadi iz kojih je uz vodu, padalo i cvece...
jasno sam cuo bubnjeve, ne mozes me ubediti da nisam...

...bio sam...pripit...

Изгледа нико није никог упознао овдје на Крстарици.

Back