Edmund
Domaćin
- Poruka
- 4.447
Kao pojava sam smešanZašto se smejes?
Možda si Don Žuan.
Daleko sam od Don Žuana
Bilo bi dobro da imam bar redovan sex i tako... Ne bih se bunio

Sve je u redu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao pojava sam smešanZašto se smejes?
Možda si Don Žuan.
Svaka ptica ce da nadje svoje jatoKao pojava sam smešan
Daleko sam od Don Žuana
Sve je u redu![]()
Sa onom forumašicom?Normalno se skapiramo nema kalkulacija
Da ti čika Jovan da neki savet.nemoj na picetku veze da budes kao mladi majmun.nemoj nikad u prvih 6.meseci veze da joj kupujes skopcene pilone ili odmah crvenu ružu.sacekaj da prodje nekovreme,analiziraj je dobro.njen karakter,koliko je fleksibilna…Kao pojava sam smešan
Daleko sam od Don Žuana
Sve je u redu![]()
Ако ти се свиђа, џаба анализеDa ti čika Jovan da neki savet.nemoj na picetku veze da budes kao mladi majmun.nemoj nikad u prvih 6.meseci veze da joj kupujes skopcene pilone ili odmah crvenu ružu.sacekaj da prodje nekovreme,analiziraj je dobro.njen karakter,koliko je fleksibilna…
Oće decu, oće da se udaje. Do viđenja.sa kojom želite nešto dalje? Pitanje se odnosi na muškarce 40+-. Koliko je trajala veza? Šta vam je bilo bitno, o čemu ste razmišljali? Da li ste je poznavali, znali o njoj nešto što vas je intrigiralo?
Истинаsta meni vredi njena lepota ako ona ima los karakter
Па ок. Хајде даље. Наиђеш на неку која неће децу и да се удаје. Шта онда?.Oće decu, oće da se udaje. Do viđenja.
ja ne bi mogo da seksam te sa dobrim karakterom.sta meni vredi njena lepota ako ona ima los karakter
ja ne bi mogo da seksam te sa dobrim karakterom.
grizla bi me savest. Ne mogu to da radim dobrim i plemenitim osobama.
samo napismemo i da potpiše!čak i ako ona to želi?![]()
зеза сеja ne bi mogo da seksam te sa dobrim karakterom.
grizla bi me savest. Ne mogu to da radim dobrim i plemenitim osobama.
ozbiljan sam, kad se i desi da sam sa nekom dobrom i karakternom ja plačem u krevetu dok je seksamзеза се
О Боже, жао ти је што није нашла правог за себе? Или што је ниси пронашао раније?ozbiljan sam, kad se i desi da sam sa nekom dobrom i karakternom ja plačem u krevetu dok je seksam
eto koliki emotivac sam
I ja isto tako. Mic po mic pa krk.Trazim broj.Sastanak,posle opet sastanak,pa poljubac.
Значи теби треба жена ђубре да би могао да је ....секс као нека казна или? Сад си ме заинтригирао?!О Боже, жао ти је што није нашла правог за себе? Или што је ниси пронашао раније?
Ja to ostavim njihovim momcima i muzevima ako se mlade udale sa 20ak.Da ti čika Jovan da neki savet.nemoj na picetku veze da budes kao mladi majmun.nemoj nikad u prvih 6.meseci veze da joj kupujes skopcene pilone ili odmah crvenu ružu.sacekaj da prodje nekovreme,analiziraj je dobro.njen karakter,koliko je fleksibilna…
I overeno kod notara.samo napismemo i da potpiše!
Ево ја ћу да одем сутра у ту протестну и да обратим пажњу на околиш. Углавном не обраћам. Ове моје комшинице знају све о свакоме. Дакле момци, спојите лепо са корисним, баталите мреже.А ове протестне шетње нико не искоришћава?![]()