loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.197
sa kojom želite nešto dalje? Pitanje se odnosi na muškarce 40+-. Koliko je trajala veza? Šta vam je bilo bitno, o čemu ste razmišljali? Da li ste je poznavali, znali o njoj nešto što vas je intrigiralo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti te mačo fore, ako imaš nešto na ovu temu reci.Pravi muškarci ne muvaju, nego njih jure![]()
Muvao samsa kojom želite nešto dalje? Pitanje se odnosi na muškarce 40+-. Koliko je trajala veza? Šta vam je bilo bitno, o čemu ste razmišljali? Da li ste je poznavali, znali o njoj nešto što vas je intrigiralo?
Trenutno nisam u vezisa kojom želite nešto dalje? Pitanje se odnosi na muškarce 40+-. Koliko je trajala veza? Šta vam je bilo bitno, o čemu ste razmišljali? Da li ste je poznavali, znali o njoj nešto što vas je intrigiralo?
Kada je to bilo? U skorije vreme?Nekoliko njih sam jednostavno smuvao bez dejta.otpratio kuci,poljubio i trazio broj telefona.
Tako nesto,ali i pre 10 i 20 godinaKada je to bilo? U skorije vreme?
Pre 20 godina je to bilo normalno. Zanima me kako je sadaTako nesto,ali i pre 10 i 20 godina
Gde? U kafiću, na netu?Trazim broj.Sastanak,posle opet sastanak,pa poljubac.
Kafić,neko mesto zatvorenog - otvorenog tipa.Gde? U kafiću, na netu?
I kod mene je to bilo.Nisam nijednom uspeo kada ja "birao"
Uvek sam bio na neki način "izabran"
Misliš da zene unapred odaberu. Verovatno.Nisam nijednom uspeo kada sam ja "birao"
Uvek sam bio na neki način "izabran"
Pa... RecimoMisliš da zene unapred odaberu. Verovatno.
A šta je sa onim "muškarci na oko, žene na uho"? Te stare poslovice su opštevažeće. Nešto se promenilo ipak?Misliš da zene unapred odaberu. Verovatno.
Kada kažeš specifične, šta pod tim podrazumevaš? Ako ne možeš da odgovoriš, okPa... Recimo
Moje sve 3 situacije su bile "specifične"
Jesam ja uticao ali ne bi uspelo da nije bilo njihivog biranja
Duga pričaKada kažeš specifične, šta pod tim podrazumevaš? Ako ne možeš da odgovoriš, ok
Možda baš jesiDuga priča
Mogao bih donekle da napišem ali...
Nisam ja baš interesantan primer![]()
Zašto se smeješ?Možda baš jesi
Ma smešno miZašto se smeješ?
Specifičan u cemu? Sad si ga ugasioMa smešno mi
Izvini
Nisam interesantan primer
Možda sam pre specifičan, ali daleko od nekog interesantnog
Te stvari mi ne idu u životu, pa kad se dese, dese se... Ali volim tako da maštam![]()
NeozbiljanZašto se smeješ?
Zašto se smejes?Duga priča
Mogao bih donekle da napišem ali...
Nisam ja baš interesantan primer![]()