Kako ste se osecali kada ste prvi put....

Ne znam ja šta radim. Radim ono što ja volim, eventualno su me malko navodili.
Ne volim ni na šta u sexu da gledam kao na nešto što se mora ovako ili onako, niti kao na umeće. To je oblast strasti, radiš šta ti se radi.
Ne zna kakva profesionalka da ga uzme ako to nije sa željom verujem da ništa ne vredi. A može i neko nespretno da ga uzme, ali ako ga jako želi, to je to, zar ne?
Ма као и у свему, правила нема. Бивало је да сам био спреман и када чујем, кроз још затворена врата, да се отварају и затварају врата од лифта, а бивало је и да потраје док постанем функционалан.
Не могу да одолим, давно сам чуо једну причу на пијаци - Е, сада га стављам каквог сам га некад вадио.
 
PRAVILA-ZA-ORALNI-SEKS-Nemojte-devojku-da-terate-da-radi-nesto-ne-drzite-joj-glavu.jpg


odradili blowjob/ oralni seks...kakav je to osecaj bio.?
Vraćaš me u ranu mladost.. pamtim to kao da je bilo danas.. Voja Šešelj na tv u ***** nešto a ja zapeo ko da mi je zadnje..
 
da raste zbog nje, porastao bi i pre usta z:mrgreen:
Nekad ona može iznenada da krene sa tim. A njegov rast u njeni ustima II pulsiranje i sve to nju raduje jer je to zbog nje..


Ne puši mu svaka radi reda nego i radi sebe. Nema potrebe za sirovoscu bio sam jasan a i forumas prije koji je to preneo šta mu draga rekla...

Paula šta je toliko smešno?
 
Poslednja izmena od moderatora:
Ne moraš biti debil. Nekad ona može iznenada da krene sa tim. A njegov rast u njeni ustima II pulsiranje i sve to nju raduje jer je to zbog nje..


Ne puši mu svaka radi reda nego i radi sebe. Nema potrebe za sirovoscu bio sam jasan a i forumas prije koji je to preneo šta mu draga rekla...

Paula šta je toliko smešno?
ne vidiš da tab flertuje sa mnom? 🙃
piše kako voli da radi one stvari :rotf:
 

Back
Top