- Poruka
- 355.229
odradili blowjob/ oralni seks...kakav je to osecaj bio.?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da on nije opusten i sve okTreba se setiti ,nista spec, meni je sve oko sexa opusteno nikakva fama
Iskreno prvi put malo smotano ,jbg
Ja volim i kada je opuštensamo da on nije opusten i sve ok
Ja volim i kada je opušten
što obično bude kratko
Ja volim i kada je opušten
što obično bude kratko
Kad znaš šta radiš, rezultati moraju biti vidljivi.Ja volim i kada je opušten
što obično bude kratko
Neke se baš gade i teško se odlučuju.Pa nisam osećala da sam nešto odradila... jednostavno sam imala neizdrž da ga stavim u usta, bili smo već neko vreme zajedno. Tako je počelo.
A jesi li ikad ti dao ne samo primio pravo je pitanje?i ne svidja mi se izraz "odradio"
sa uzivanjem dao i primio i imao ovakav kez
u postu koji si citrao je i odgovor na tvoje pitanje.A jesi li ikad ti dao ne samo primio pravo je pitanje?
A da jeste.u postu koji si citrao je i odgovor na tvoje pitanje.
Ne znam ja šta radim. Radim ono što ja volim, eventualno su me malko navodili.Kad znaš šta radiš, rezultati moraju biti vidljivi.
Pa jasno je, nije im probuđena strast za tim.Neke se baš gade i teško se odlučuju.
koji q?Ni ja lično ne volim ako me taj q nije već zadovoljio..
Ne sećam se. To je bilo davne 1926-te, kad su bugarske bezale kod nas
Моје искуство је другачије. Рекла је - Волим кад ми порасте у устима.samo da on nije opusten i sve ok
Jer raste zbog NJEМоје искуство је другачије. Рекла је - Волим кад ми порасте у устима.
Ja nekako mislim da nema profesionalke ako nema želje pa zato sam se tako izrazio.Ne znam ja šta radim. Radim ono što ja volim, eventualno su me malko navodili.
Ne volim ni na šta u sexu da gledam kao na nešto što se mora ovako ili onako, niti kao na umeće. To je oblast strasti, radiš šta ti se radi.
Ne zna kakva profesionalka da ga uzme ako to nije sa željom verujem da ništa ne vredi. A može i neko nespretno da ga uzme, ali ako ga jako želi, to je to, zar ne?