Kako ste se osecali kada ste prvi put....

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.229
PRAVILA-ZA-ORALNI-SEKS-Nemojte-devojku-da-terate-da-radi-nesto-ne-drzite-joj-glavu.jpg

odradili blowjob/ oralni seks...kakav je to osecaj bio.?

Kad znaš šta radiš, rezultati moraju biti vidljivi. 😊
Ne znam ja šta radim. Radim ono što ja volim, eventualno su me malko navodili.
Ne volim ni na šta u sexu da gledam kao na nešto što se mora ovako ili onako, niti kao na umeće. To je oblast strasti, radiš šta ti se radi.
Ne zna kakva profesionalka da ga uzme ako to nije sa željom verujem da ništa ne vredi. A može i neko nespretno da ga uzme, ali ako ga jako želi, to je to, zar ne?

Neke se baš gade i teško se odlučuju.
Pa jasno je, nije im probuđena strast za tim.
Ni ja lično ne volim ako me taj q nije već zadovoljio.. dakle nepoznatoj osobi nemam želju, prvi put kada se vidimo, možda (sve zavisi od nečega :)), ali to je samo delić nečega većeg što posle ide. Palim se na to tek kada je već dobar sex. A prvi put... je meni bilo posle par godina dobrog sexa.

Ne znam ja šta radim. Radim ono što ja volim, eventualno su me malko navodili.
Ne volim ni na šta u sexu da gledam kao na nešto što se mora ovako ili onako, niti kao na umeće. To je oblast strasti, radiš šta ti se radi.
Ne zna kakva profesionalka da ga uzme ako to nije sa željom verujem da ništa ne vredi. A može i neko nespretno da ga uzme, ali ako ga jako želi, to je to, zar ne?
Ja nekako mislim da nema profesionalke ako nema želje pa zato sam se tako izrazio.

Back