Kako ste se osecale kada ste prvi put....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam bas nesto odugovlacila sa tim...iako sam bila svesna da ce do toga doci pre ili kasnije....Pomalo je licilo na scenu iz " MRAK FILM "...njemu se hoce, meni se nece, pa se sve nesto izvlacim, mudro zaobilazim taj deo tela i tako te fore...Bilo je cudno, neiskusno, sa povredama na radu, :rolleyes: ali novo iskustvo ....vremenom je sve doslo na svojeI I toliko godina posle,....:mrgreen:

I dan-danas volim da " ga " istrazujem.... i ne znam zasto ovo pisem....:shock:

Ja sam bas nesto odugovlacila sa tim...iako sam bila svesna da ce do toga doci pre ili kasnije....Pomalo je licilo na scenu iz " MRAK FILM "...njemu se hoce, meni se nece, pa se sve nesto izvlacim, mudro zaobilazim taj deo tela i tako te fore...Bilo je cudno, neiskusno, sa povredama na radu, :rolleyes: ali novo iskustvo ....vremenom je sve doslo na svojeI I toliko godina posle,....:mrgreen:
Lepo si opisala..nisi jedina..tako svaka reaguje..a kasnije prosto ih ne mozes odvojiti od lizalice..prosto ga prisvoje :D..a vidis..muskarcima je to na prvom mestu.

Haha..i kod mene bese slicno...to zaobilazenje i pametno izvlacenje...samo sto nije bilo povreda niti nista slicno, vec je steo jos i jos i jos....:lol: :p ;)

Back