Meowy
Domaćin
- Poruka
- 3.803
Meni se sve svidja ali ove pantalone su bas savrsenstvo
Duge full a blago zvonaste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se sve svidja ali ove pantalone su bas savrsenstvo
Skafanderi i ti jednodelni kombinezoni su meni bas omiljeni komadi.Slojevito, slojevito!
Juce sam naisla na devojku obucenu u sareni…skafander, mislim da bi to bila prava rec, plus jos natapirana kosa i oni grejaci za usi. Skroz simpa, ejtiz.![]()
Celo odelce kupila u second handu u kaliforniji za 25 dolara recimo...hahaMeni se sve svidja ali ove pantalone su bas savrsenstvo
Duge full a blago zvonaste
Kako mocan ulov!!!Celo odelce kupila u second handu u kaliforniji za 25 dolara recimo...haha
Ajde se uslikaj na kvarno, posto si na sastanku a dosadno ti je, i pokazi haljinceJa sam u haljini, na poslovnom sastanku. I mnogo mi je dosadno.

Hvala.Opet zvonarice
Perfektno![]()

Ajde se uslikaj na kvarno, posto si na sastanku a dosadno ti je, i pokazi haljince![]()
![]()
Ogrlica je self made, iz edicije Davno prošlo vreme
Woooow
Tim pre ima i vecu vrednostOgrlica je self made, iz edicije Davno prošlo vreme![]()
Kada osvane cmoljavo jutro zimi, odmah hvatam crvenu boju, ili plavu. Da dozovem nebo. Izgleda da dozvahWoooow
Bas mi je mocna ta crvena sa ovom haljinom
Tim pre ima i vecu vrednost
Oooo hvala sto si podelila![]()
Eeee,to,to.,Kada osvane cmoljavo jutro zimi, odmah hvatam crvenu boju, ili plavu. Da dozovem nebo. Izgleda da dozvah![]()
Boje, boje, volim vas! Sunce i trava, prirodaEeee,to,to.,
Ja se tad uglavnom uhvatim za narandzastu ili zelenu![]()