Meowy
Domaćin
- Poruka
- 3.586
Videla sam da se negde spominjalo ovo ali nisam nasla takvu temu pretragom.
Moze u slici ili tekstu.
Ako postoji,obrisite
Moze u slici ili tekstu.
Ako postoji,obrisite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kako ko zeliOpisno ili slikovno?
A dobrooo...sad ovde sta je obukla/ obukao...a onda u nekom trenutku ce morati to i da se svuce.Nije važno šta će obući, već šta će svući.

Cesto i ja ovu kombinaciju nosimNajseksipilnija muska odeća: siva trenerica![]()
I ovoT-majicu, trenerku i patike.

Auuuuu sto su mocneeeeE, da, stigle mi čarape sa Islanda: prave viking
Doduše, male su, jbg, potcene ljudi redovno moju veličinu
Pogledajte prilog 1820986
E super ideja,moze i tako da se slikakacio sam i ranije al ajd da ne propadne tema..
![]()

Fer.bio bi red posto si otvorila temu da okacis kako si se obukla..![]()
Ма лепим људима све лепо стоји! Могла си да обучеш и џак!Fer.
EvoPogledajte prilog 1820993dole trenerka,carapice skinula jer mi je vec pretoplo zbog dve macke koje su se ususkale kod menePogledajte prilog 1820994
Dux+ dve macke![]()
![]()
Ипак штета! Ништа не мења женску голу ногу.Danas sam bila inspirisana stajlnigom sa slike, samo što nisam bila golonoga. Umesto kape, radije sam šetala kišobran, a umesto sexy golih nogu, imala sam sive pantalone koje sam uvukla u čizme. Takođe, moje čizme nisu na štiklu, ali su preko kolena!!!
Čim sam stigla kući, uvukla sam se u neke helanke i XXXl termo duks, plus kosa u ono prećutno među ženama: urolaj i nečim veži, ali-hajmo ne o tome!
Pogledajte prilog 1820998
Ма лепим људима све лепо стоји! Могла си да обучеш и џак!
Након пресељења у нов стан ставио сам две инвертор климе и могу исто да идем бос и у кратким рукавима. Негде око двадесет и шест степени. Није прескупо. У Београду сам толико плаћао централно и то целе године.
Па на шта се ти грејеш када у кући носиш термо дукс? Напољу могу да издржим колико хоћеш, али у стану мора да ми буде скоро сауна.Danas sam bila inspirisana stajlnigom sa slike, samo što nisam bila golonoga. Umesto kape, radije sam šetala kišobran, a umesto sexy golih nogu, imala sam sive pantalone koje sam uvukla u čizme. Takođe, moje čizme nisu na štiklu, ali su preko kolena!!!
Čim sam stigla kući, uvukla sam se u neke helanke i XXXl termo duks, plus kosa u ono prećutno među ženama: urolaj i nečim veži, ali-hajmo ne o tome!
Prelepa kombinacija,prelepooooDanas sam bila inspirisana stajlnigom sa slike, samo što nisam bila golonoga. Umesto kape, radije sam šetala kišobran, a umesto sexy golih nogu, imala sam sive pantalone koje sam uvukla u čizme. Takođe, moje čizme nisu na štiklu, ali su preko kolena!!!
Nastupila je hladna sezona. Moja baka je poentirala izjavom. "Pa, dobro, ovaj februar i nije tako hladan."Ипак штета! Ништа не мења женску голу ногу.
HvalaМа лепим људима све лепо стоји! Могла си да обучеш и џак!
Након пресељења у нов стан ставио сам две инвертор климе и могу исто да идем бос и у кратким рукавима. Негде око двадесет и шест степени. Није прескупо. У Београду сам толико плаћао централно и то целе године.
Ma dosla pokisla ali sad mi je vec prevruce pa sam vec u majiciПа на шта се ти грејеш када у кући носиш термо дукс? Напољу могу да издржим колико хоћеш, али у стану мора да ми буде скоро сауна.
Hvala
Ma dosla pokisla ali sad mi je vec prevruce pa sam vec u majici![]()
Ne znam šta je tebi termo duks. Meni je to duks koji iznutra ima onaj "maca" fazon.Па на шта се ти грејеш када у кући носиш термо дукс? Напољу могу да издржим колико хоћеш, али у стану мора да ми буде скоро сауна.