SENA FR
Ističe se
- Poruka
- 2.043
Desava se... Interesuje me kako reagujete, sta kazete u tom momentu, kako se osecate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desava se... Interesuje me kako reagujete, sta kazete u tom momentu, kako se osecate?
Резиме:
Није на жени да јури за мушкарцима већ је на мушкарцу да јури за женама.Жена треба да се труди да се допадне мушкарцу,да буде лепа,фина,културна тј. буде оно што јесте тј. да заводи.Кад спадне на те гране да моли и изјављује љубав...па нек иде све у ПМ,где је ту сензуалност...
QUOTE]
za zenama i autobusima ne treba juriti
Ja imam puuuuno drugarica. Imam par stvarno dobrih drugarica vec 100 godina i ni jedna od njih mi nije tako nesto priredila.
evo, ja sam dala konkretan odgovor. to mi se nije desilo.
nije ni ostalim ljudima, cini mi se.
da se desilo, osecala bh se kao kreten, i pokusala da objasnim da ne zelim nikakvu vezu i kako bi bilo bolje da se ne vidjamo, dok se ne odljubi.
mislim, desilo se tako nesto mojoj drugarici bas skoro, nas drugar iz gimnazije je resio da joj prizna kako je zaljubljen u nju od tad. naravno, izvinila se coveku sto ne moze da bude sa njim, jbg, drugari su, i od tad se ne vidjaju uopste.
evo, ja sam dala konkretan odgovor. to mi se nije desilo.
nije ni ostalim ljudima, cini mi se.
da se desilo, osecala bh se kao kreten, i pokusala da objasnim da ne zelim nikakvu vezu i kako bi bilo bolje da se ne vidjamo, dok se ne odljubi.
mislim, desilo se tako nesto mojoj drugarici bas skoro, nas drugar iz gimnazije je resio da joj prizna kako je zaljubljen u nju od tad. naravno, izvinila se coveku sto ne moze da bude sa njim, jbg, drugari su, i od tad se ne vidjaju uopste.
превазишли....Тек када успеш да се решиш те " напете енергије" долази се до правог пријатељства...