kako ste proveli...

Сећам се једног повечерја када сам седео са друштвом испред куће на клупи, тачно изнад нас на неких десетак метара изнад крова куће је пролетела tomahawk ракета. Можда је чак летела и ниже од десет метара. Ја сам у том тренутку мислио да ће ударити у кућу, био сам изненађен. Летела је у правцу Београда. Жао ми је што тада нисам понео камеру. А када су погодили невидљивог, баш тада сам се потрефио у вецеу, и све сам пропустио.

Kao sto sam rekao tada sam bio V rzazred tako da sam vecinu vremena provodio igrajuci fudbal ili kosarku.

Ali iso se tako secam jedne emisije na HRT-u mislim da se zvala"Motrista".Secam se da su pljuvali po nama verovatno vise nego iko,to necu nikada zaboraviti.Ali avaj, sljam uvek ostaje sljam.

Gazdarice ako je tacno to sto kazu, da su ti ljudi javno slavili gubitak zivota, onda je sljam vise nego prikladna rec za takve ljude. Cak isuvise blaga.
Nemam nista ni protiv Hrvata ni protiv ostali naroda, ali imam protiv ljudi koji zele zlo drugim ljudima i koji od svojih sovisnistickih stavova ne vide dalje od svog nosa.

Bilo bi fino da se i ti malo ukljucis u ovu raspravu, pored moderatorisanja. Kako si provela bombardovanje?

Gazdarice,preterujesh.
Uprawo ti tvoji bosantzi[sa malim b] su nas najvishe pljuvali za vreme bombardovanja...pojma nemash kakve sam sve sajtove sa anti-srpskim porukama u to vreme obarao...nemash prawa da zabranish bilo shta od owoga shto smo rekli...

UrosWasHere:
Gazdarice ako je tacno to sto kazu, da su ti ljudi javno slavili gubitak zivota, onda je sljam vise nego prikladna rec za takve ljude. Cak isuvise blaga.
Nemam nista ni protiv Hrvata ni protiv ostali naroda, ali imam protiv ljudi koji zele zlo drugim ljudima i koji od svojih sovisnistickih stavova ne vide dalje od svog nosa.

Bilo bi fino da se i ti malo ukljucis u ovu raspravu, pored moderatorisanja. Kako si provela bombardovanje?

U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM

Zao mi je zrtava ali to mi je bio mozda najlepsi period u zivotu iako sam bila klinka.Kartali smo se.uglavnom,pili(sokice!) i zezali.Ustvari ne pamtim da se neko opio ili bunio sto je tu.Mislim,sva deca,iz celog naselja,bila su dva sklonista.Moje je bilo lepse :lol: Ma to mi je malte ne bila druga kuca ta tri meseca.I bas su mi ostale neke lepe uspomene...

1. Tema je o tome kako ste VI provodili vrijeme bombardovanja, a ne kako su ga drugi komentarisali... Ukoliko hocete o tome da raspravljate, otvorite temu na Politici...
2. Ne mozete cijeli jedan narod da nazivate pogrdnim imenima, bilo da se radi o Hrvatima, ili bilo kome drugome... Shovinizam, uskogrudnost i ostrascenost nema veze sa nacionalnom, etnickom ili vjerskom pripadnoscu, a sto se zorno moze vidjeti i na samoj Krstarici...
So ----> 3. Vratite se na temu...!

Prvo sam pobegla u selo,kao,selo nece da gadjaju,i ustvari nisu ni gadjali sela,ali sam se vratila posle nekoliko dana,i najvise sam kod kuce ucila.Secam se da sam tada bas imala dovoljno mira i vremena za ucenje.A znam da je bilo super u gradu na trgu,to jest napolju zato sto kafici nisu radili a svi su izlazili na trg,i bili su organizovani muzicki koncerti,to su bili oni protestni koncerti,secam se da sam bila na koncertu a sirene su zavijale i cule su se detonacije....

Back