Kako ste preživljavali devedesetih?

Žilav ovaj narod !!!
Zato nam se,pored očigledne mržnje,
dive ovi fosili i pedofili sa Zapada....!
Ali,to rade tako da ne primetimo.
Svi oni su ti prikriveni Hrvati.
Teške piičke i kompleksaši....

Kad nam pocepaše u froncle elektro- infrastrukturu

i razbiše silne trafostanice,pobacaše one yebene visoko
provodne trake,mislili su da ćemo biti u mraku 3 ipo godine.
Sećam se vrlo dobro kad se svet zaprepastio,jer je kurrcem
i kanapom sve povezano i struja dođe za nepunih 48 sati !???
Tad su se najviše Francuzi šokirali,u neverici da je to uopšte moguće...

Prema tome,žilav narod ! A,sve kao posledica "lagodnog" života
tokom vekova..... !!
Da,dosta smo žilavi.Sad smo se opustili baš jer je bilo ''obećanja''...Mislim da polako treba da vraćamo tu '''formu'' iz 90.-tih jer će ovde još svašta da bude.

Da,dosta smo žilavi.Sad smo se opustili baš jer je bilo ''obećanja''...Mislim da polako treba da vraćamo tu '''formu'' iz 90.-tih jer će ovde još svašta da bude.

Ево гледам, данас, неке демонстрације и у Албанији... Грци штрајкују масовно... Свуда "пуца" и полако долази до нас...
Када код нас буде пукло - биће свега!

inflacija nije trajala godinu dana vec par meseci....

radio sam u drzavnoj firmi...jurio za devizama cim primim platu.....nisu bili przani rafovi..vec nisi mogao za to da kupis bilo sta osim mleka i hleba...i prezivelo se...

e sad prezivljavam....radim da bi otplatio kredite...raazne minuse na karticama...

ubi nas ova crveno crna demonkratija...

ziveo car Boris i njegovi podanici :mrgreen:

Kako ste preživljavali devedesetih? U situaciji kada su rafovi prodavnica bili prazni, kada nije bilo ničega osim ponekad hleba ili kutije šibica, dakle ne samo "luksuzne" robe nego ni osnovnih životnih namirnica.

Mnogi u unutrašnjosti zemlje imali su nekoga na selu, što im je pomoglo da se prehrane, ali šta su radili oni koji su u gradovima živeli bez ikoga svoga na selu? Bilo je šverca i sive ekonomije uopšte, ali i to je trebalo platiti u situaciji kada novca gotovo uopšte nije bilo

Dakle, kako ste se vi i vaša okolina snalazili, šverc, rodbina na selu, nešto treće...?
Кога питаш, зар очекујеш објективан одговор, већина форумаша су били клинци, ни не сећају се, за то су бринули њихови родитељи...?

Da,ali skapiraj da ne možeš na srpskom forumu da ideš tako đonom.To možeš na nekom bosanskom,hrvatskom,albanskom.Ovde ima i ljudi koji su pošteno ratovali...Naravno rat je po sebi ludost ali se obraz može zadržati...A ti tako pričaj o onima što su ''junački'' išli na Dubrovnik...

Zar ovo nije forum gde se zahtjeva sveta istina? Koliko vidim svi aspiratori vole istinu ali nešto baš i ne vole kada istina govori o njihovoj sramoti, taj dio može i da se zaobiđe, jel? Mnogo puta sam rekao da je taj sramni juriš na Dubrovnik bio tragična greška crnogorskog naroda, pogotovo kad se setim Konavla i kompanije obuzme me sramota i dan danas. No, mi smo pokazali kao narod da smo časni pa smo priznali svoju grešku, a što je sa vama junaci? Sjebali ste cijelu EX-Yu i sve što je mukom građeno decenijama a opet vam je neko drugi kriv.

Јесте да сам био мали, али сећам се да смо лепо живели. Никад нисмо имали много пара, али смо лепо живели. Нисмо оскудевали ни у чему. Хвала Богу што ни данас ови лопови са власти не утичу превише на живот моје породице.

Ne secam se kako je bilo devedesetih jer sam bio mali, al' se secam sta je govorio moj deda od 2000 do 2003( dok nije umro):'' Kukacete vi za slobom i DRZAVNIM firmama.'' Cini mi se da je deda bio u pravu. :think:

Deda je bio u pravu ali je promasio predsednika .....Kukacemo za Titom ne za slobom. .....u stvari vec kukamo i kukacemo ....cemo ,cete, ce (hocu reci provuci ''KUKACEMO ''kroz sve padeze )

Back