cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Tako je...Toga se sećam iz 90.-tih...Pijaca...Sve je bilo na pijacama...
Samo nije bilo silikonskih djevojaka kao danas.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je...Toga se sećam iz 90.-tih...Pijaca...Sve je bilo na pijacama...
najedi se sira samoga - bez hleba
Da,dosta smo žilavi.Sad smo se opustili baš jer je bilo ''obećanja''...Mislim da polako treba da vraćamo tu '''formu'' iz 90.-tih jer će ovde još svašta da bude.Žilav ovaj narod !!!
Zato nam se,pored očigledne mržnje,
dive ovi fosili i pedofili sa Zapada....!
Ali,to rade tako da ne primetimo.
Svi oni su ti prikriveni Hrvati.
Teške piičke i kompleksaši....
Kad nam pocepaše u froncle elektro- infrastrukturu
i razbiše silne trafostanice,pobacaše one yebene visoko
provodne trake,mislili su da ćemo biti u mraku 3 ipo godine.
Sećam se vrlo dobro kad se svet zaprepastio,jer je kurrcem
i kanapom sve povezano i struja dođe za nepunih 48 sati !???
Tad su se najviše Francuzi šokirali,u neverici da je to uopšte moguće...
Prema tome,žilav narod ! A,sve kao posledica "lagodnog" života
tokom vekova..... !!
Е, сељачино...
Naprasno se ne sjecas nicega. A ovamo se sjecas i Brsadina i Pacetina i rijeke Vuke i Bogdanovaca
Da,dosta smo žilavi.Sad smo se opustili baš jer je bilo ''obećanja''...Mislim da polako treba da vraćamo tu '''formu'' iz 90.-tih jer će ovde još svašta da bude.
Hvala.
Seljaci su vrijedni i radni ljudi. Vjeruju sebi i svojoj zemlji.
Ma počele su tada već klinke da se benguju za lovu...A silikonke su već bile oko 96.-te.Samo nije bilo silikonskih djevojaka kao danas.
Све си у праву... све
Нисам ти ја рекао да си сељак.
Ае дођи да те дошколујемо, може и војно
Neka hvala... zna se kakvi ste vi u vojsci. Slicni kao oni u crkvi
Neka hvala... zna se kakvi ste vi u vojsci. Slicni kao oni u crkvi
Кога питаш, зар очекујеш објективан одговор, већина форумаша су били клинци, ни не сећају се, за то су бринули њихови родитељи...?Kako ste preživljavali devedesetih? U situaciji kada su rafovi prodavnica bili prazni, kada nije bilo ničega osim ponekad hleba ili kutije šibica, dakle ne samo "luksuzne" robe nego ni osnovnih životnih namirnica.
Mnogi u unutrašnjosti zemlje imali su nekoga na selu, što im je pomoglo da se prehrane, ali šta su radili oni koji su u gradovima živeli bez ikoga svoga na selu? Bilo je šverca i sive ekonomije uopšte, ali i to je trebalo platiti u situaciji kada novca gotovo uopšte nije bilo
Dakle, kako ste se vi i vaša okolina snalazili, šverc, rodbina na selu, nešto treće...?
Meni se bas oduzilo.
Da,ali skapiraj da ne možeš na srpskom forumu da ideš tako đonom.To možeš na nekom bosanskom,hrvatskom,albanskom.Ovde ima i ljudi koji su pošteno ratovali...Naravno rat je po sebi ludost ali se obraz može zadržati...A ti tako pričaj o onima što su ''junački'' išli na Dubrovnik...
Ako ne znas sto je Cicero onda nisi ni radio u Politici
Cicero, Petit, Garmond. Da nisi kolega grafičar?
mogu da zahvalim majci i ocu
a detalje niti imam zelju da delim sa forumskom populacijom, niti mislim da bilo koga ovde zabole ***** ili ***** kako smo ja i moji prezivljavali '90-ih
Ni devedesetih nije bilo gore nego sad ......u nekim momentima ...a tek ce bude ovde bede ....
Ne secam se kako je bilo devedesetih jer sam bio mali, al' se secam sta je govorio moj deda od 2000 do 2003( dok nije umro):'' Kukacete vi za slobom i DRZAVNIM firmama.'' Cini mi se da je deda bio u pravu.
Ni devedesetih nije bilo gore nego sad ......u nekim momentima ...a tek ce bude ovde bede ....
Нажалост. Сви гледају само своје дупе, и као такви нисмо ни заслужили боље.