Kako ste ovih za redom dana sa kišom?

Kako ste ovih za redom dana sa kišom?

• Depresivno

glasova: 1 12,5%
  • Anksiozno

• Loše

glasova: 0 0,0%
  • Prejaka kisa prejaki gromovi

• Strah od prokisnjavanja realni

• Promaja i kad je zatvoreno

• Unutra fino

glasova: 4 50,0%
  • Napolju kataklizma

glasova: 2 25,0%
  • Hvatanje momenata sa slabijom kisom da se izadje ako bas mora

• Jezivo vreme jesenje u sred leta kalendarskog

glasova: 2 25,0%

• Ukupno glasova
    8
Odgovori koji su ponuđeni su ili previše slični ili blago rečeno, čudno sročeni
Primedba odbijena jer nije konstruktivna.
ili međusobno nelogični.
Primedba odbijena jer treba da ima za svakog po nesto a ako Vam smeta?
Sta tu moze bilo ko,neka smeta i dalje.
Mogli bi nekada dezurni kriticari (ne Vi konkretno nego ima i drugih) da otvore nekada temu sa anketom te shvate koliko je ovo jedna razbibriga i nista osim toga.

Pogotovo ovaj "srah".
Primedba prihvacena jer je konstruktivna, @Manga Hilux dopisi slovo t u anketi,treba da piše strah.
Prija mi ovakvo vreme, samo da nema vetra.
:tick:

Dobro je , u "minut do dvanes"
Trava kod mene ispred zgrade sva spaljena
Ima mnogo drveča zlatni bor , klek , lipe , hrast , bagrem ..............
Svo se drveća jadno smorilo , to su predhodnih godina zalivali kad su ovakve dugotrajne vrućine . doteraju kamion za pranje ulica i zalivaju , sad niko .
Hteo sam da zovem komunalce već
Dobro je da je zahladnelo , počeo sam da zapadam u letargiju od dugotrajnih vrućina

O vremenu razgovaram sa ljudima koji nisu u mom svetu ni po čemu.
Vreme je samo vreme.
Po tome vidite kuda odnos ide tj. stagnira.
Klonite se, naposletku, ljudi sa kojima možete da razgovarate striktno o tome kakvo je vreme. Bataljuj!
Nije normalno u današnjem svetu imati takve frekventne teme za razgovor. Taj razgovor je gubljenje VREMENA!

Jeste veliki vremenski preokret (juče 31 danas 9 stepeni)
Ekstremni.
ali ponuđeni odgovori su previše dramatični.
"Nagla promena temperature, vlažnosti vazduha i vazdušnog pritiska kod nekih ljudi dovodi do niza simptoma koji se objedinjuju nazivom meteoropatija. Pored navedenih, u meteorološke faktore koji utiču ne samo na ljude, već i na druga živa bića spadaju vetar, kiša i grmljavina.25. 1. 2023."

Kiša kao kiša, to nam je što nam je.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/k...-nece-biti-dobro-a-ovim-grupama-ljudi/sk0l67g

"Simptomi koji se najčešće javljaju zbog promene vremena​

Među simptomima zbog naglih promena vremena su i:

• ubrzani rad srca
  • otežano disanje
  • psihološki simptomi poput nesanice, anksioznosti, depresije"
Bolje i ovakvo vreme nego 50+ stepeni.
Odabrala bi cetrdeset plus jer se sta treba moze oprati,osusiti za dan a ima toliko toga sto ceka toplo vreme i sto do sledeceg leta ne moze da se pere jer ne bi imalo gde da se osuši.
Situacija kod kišnih vlaznih dana kao i zime je sto se hvataju topli dani da bi stvari svakodnevne mogle da se operu,osuse.
Kad se pere bira se sta oprati,sta je bitno jer racuni za struju,vodu su preskupi koliko god da se stedi zato sto ima dosta nerazumljivih taksi a skoro su dodali jednu novu.
Tenzija dai ce se osusiti,da li nece a ako nece u koju kesu spakovati da se susi tu.
Pranje kose je dosta velika tenzija jer se cist peskir istrese napolju te vlazan ide u ormar gde se za par dana osusi do novog pranja a kosa maksimalno susi desetak minuta jer je struja skupa npr.Na plus cetrdeset voda se ugreje na suncu,kosu osusi topli vazduh a peskir brzo osusi na toplom vremenu,sve je jednostavnije,brže.

Poslednja izmena:
Vremenska prognoza je takva da se razvedrava tek u utorak ujutru.
Najave su takve da ne znam da li ih staviti ovde jer to spada u pretesko vreme.
Nagla promena bas ekstemna sa ultra toplog na ovu ledaru sa pljustanjem.
Kako ste ovih za redom dana sa kisom?
Super!
A i dalje mi radi ventilator uz otvorene prozore - izbacujem jbnu toplotu od celog leta iz sebe.

Back