kako ste osetile da je vreme za brak?

Ja ne znam kako sam osetila da je vreme za brak.

Mislim da je presudno da par zivi zajedno neko vreme pre braka i vide da li mogu da zive jedno sa drugim. Papir dodje nekako spontano... Ili ne. Ne znam. Nekome dodje tek tako, hajd' se vencamo, drugi kada je beba na putu... Mislim da to dolazi spontano.

Ja nikako niti sam osetila da trebamo da se uzmemo niti da je ON taj pravi, ne.Cak ni on isto za mene. najozbiljnije.

Razlog je mozda prvenstveno sto smo oboje imali fobiju od braka, jer smo oboje ziveli sa bakama.
Drugi isto bitan razlog, mi jesmo radili od samog pocetka naseg zabavljanja ali smo ziveli svako svojoj kuci i bilo nam je stvarno fino, pa kako i ne bi dodjemo kuci na gotovo , ako nesto i odradimo to je nasa volja. bez obaveza smo, nismo brinuli za racune za struju, vodu,zemljiste i ostale uzimanje- para- od -gradjana- na -sve -moguce -nacine.
Tako smo uzivali 7 i po godinica i ako su vecina dusmana :mrgreen: citaj (ozenjeni i udati) stalno zanovetali pitanjima , pa kad` cete :roll:

Tek kad ostadoh trudna resili smo da se uzmemo , pa cak nije odmah ni tada, vec tamo negde pred sam porodja, bas nismo zurili ...:mrgreen:

A kako to život sa bakom utera čoveku strah u kosti od braka? Mislim, ne kažem da nije moguće, ali me zanima kako to ide...

Nisam htela da davim u detalje, znaci da su moji roditelji razvedeni a nas (posto smo troje) ostavili kod bake , njemu majka umrla kada je bio mali ,otac od tada se nije svrteo, da tako kazem, kuci, te je i on ostao sa bakom i dekom.

Nisam htela da davim u detalje, znaci da su moji roditelji razvedeni a nas (posto smo troje) ostavili kod bake , njemu majka umrla kada je bio mali ,otac od tada se nije svrteo, da tako kazem, kuci, te je i on ostao sa bakom i dekom.

Da, definitivno takvi primeri iz najbliže okoline često utiču na stvaranje drugačije predstave i odnosa prema braku... Prosto, čovek se verovatno tada trudi (i svesno i podsvesno) da bude oprezniji i pažljiviji kada se radi o izboru partnera i ulasku u brak...

Back