Како сте научили да слушате осећај?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
52.600
Био је један лик присутан и увек одбојан ~ далеко га било,клоних се њега јер сваки пут ако га негде видим интуиција је поручивала да се треба склонити.Десило се нешто нејасно (страдао,не знају се баш детаљи јер су информације свуда различите) те почива у миру - ту је изашло на видело оно што пре тога не знадох и испоставило се да је интуиција показала тачно.
Била је нека ликуша у сред ноћи вриштала на телефон,плакала,клела се,врло гласно на сред улице и деловала баш језиво,интуиција опет упозоравала да се треба склонити.
После неког времена одједном сазнање да почива у миру на трагичан начин (не знају се детаљи шта се како догодило тачно) - и ту је изашло на видело нешто што се пре није знало а није се могло ни наслутити.
Како сте научили да слушате осећај тј. интуицију?
eeee.jpg

Где је ту интуиција, то су ствари које се виде голим очима ако се неко понаша чудно. Интуиција је кад се неко понаша добро и љубазно, а ти осетиш да ту нешто не штима и да се нешто крије иза тога.

Где је ту интуиција,
Да се заустави себе онај или она што желе да помогну јер то није реално.
то су ствари које се виде голим очима ако се неко понаша чудно.
Не,први лик се није понашао чудно већ потпуно уобичајено,интуитивно је био одбојан.

Како сте научили да слушате осећај тј. интуицију?

Još učim da slušam taj osećaj.

Dešavalo mi se ranije da su mi prvi utisci bili pogrešni: Osoba koju upoznajem delovala je odbojno i prilično stroga.

Kasnije, kada sam je mnogo, mnogo bolje upoznala shvatila sam da sam pogrešila. Žena je bila predobra, fina..jednom rečju divna..

Строги обично нису проблем, проблем су љубазни који ти раде иза леђа.
Nema šta ko da ti radi iza leđa, tj. imaj svoj zamak sigurnosti u kom ničije spletke ne dopiru do tebe.
Mogu da rade šta hoće, ali imamo podršku koja nije belosvetska.
Taj ko ti radi iza leđa-nema svoj život, i bavi se tvojim. Njemu trule stvari iz ličnog života na koje treba da pazi, a nema vremena jer protiv tebe kuje neke planove.

Back