Како сте изабрали име на форуму?

ja sam
jbt pola zivota sam na ovom forumu:))
da... ja sam od prve prave krstarice(Golden Princess)do prve prave internet krstarice(krstarica.com)...skoro pola..

ako me ne izbrišu ili forum ispari ili @aeternum bude u pravu sa 48 godina ću biti 50% života član ovog foruma.. za devet godina, 2032...tab503 da nam poživi...

dal sam imao pre neki nik ? sigurno, od svog 4um-a na freehostii do mnogih drugih tematskijih...

Лупао сам главу да нађем нешто оригинално, али сам био инспирације без. И налетим на нету на постер за филм о ван Хелсингу, и ето. После сам то променио у Врабац, што ми је надимак, додуше више породични, али сам једном решио да се вратим коренима, замолио Таба, и опет сам @Van_Helsing

Лупао сам главу да нађем нешто оригинално, али сам био инспирације без. И налетим на нету на постер за филм о ван Хелсингу, и ето. После сам то променио у Врабац, што ми је надимак, додуше више породични, али сам једном решио да се вратим коренима, замолио Таба, и опет сам @Van_Helsing
Moj bratić je kao klinac imao traume od Save Savanovića (ko nije ) ja mu pustim Van Helsinga, one vampirice ne zna se koja je lepša, pa dvorac, ja reko "vidi šta je vampir, gospodin čovek, a ne Sava , prljavi mu i nokti," popljujem po Savi da smanjim strah u detetovim očima, et voila ! , prestade da se plaši Save Savanovića i X puta odgledasmo Van Helsinga.
(Dobro je da nisi naleteo na poster Save Savanovića 😎)

Ја још.вучем трауме од Лептирице, коју сам одгледао, ни сам не знам ко ми је дозволио, са седам, осам година... Вероватно су и остали били престрављени, па нису ни приметили да дете гледа. Очекивали су да спавам
...

Ја још.вучем трауме од Лептирице, коју сам одгледао, ни сам не знам ко ми је дозволио, са седам, осам година... Вероватно су и остали били престрављени, па нису ни приметили да дете гледа. Очекивали су да спавам
...
Isto.
Ubedljivo najstrašniji film , a od tad leptir najstrašnija 'životinja'.
I "Variola Vera" mi bio jeziv

Back