Како сте изабрали име на форуму?

Како сте изабрали ницк на форуму?

Ја само нисам хтео из прве да дам право име

А уз то, готивим играча Бернарда Силву😆
Ја сам мој надимак(ник)изабрао тако да ставим мој надимак из стварног живота и задње две цифре мог годишта.

Poslednja izmena:
Ја сам мој надимак(ник)изабрао тако да ставим мој надимак у стварном животу и задње две цифре годишта.
@PetarPetrovic ја сам свој ник ставио тако што сам прво размислио па ставио име, па онда размислио шта би још мого додат, па додо презиме😆😆

Dobro jutro Petrović Petre
Dobro vam jutro vječiti lafe
Bilo je jutros i malo stare vatre
Onako sneni prije kafe

Dobro vam jutro Petrović Petre
Dobro jutro, šta ste noćas snili
Ljeto, avgust, naivne Švabice jedre
Šezdeset druge, sezdeset treće kad ste mlađi bili
..............................
Mene niko ionako ne uzima za ozbiljno (x3)

ja sam prvo bila sindi. i onda se ceo odnos forumske javnost formirao na osnovu tog tako ..zenskog imena:)))
i onda kad sam se ponovo radjala na forumu, prvo sto mi je palo na pamet je ko to tamo peva..viseznacno, ne zna se ko, ironicno, pomalo mracno,a a zabavno
volea sam to ime
onda je ja mislim kojot prvi izbacio ime i prezime, koto tamopeva, pa sma jedno vreme bila koto tamopeva
onda je moj prijatelj faraon nasao neko japansko znacenje reci koto, koje je bilo tako lepo..iako je mozda i izmislio jer nikad nigde na netu nisam nasla to:)))
ali eto ostade koto
kad sam prestala da bude supermod dosta njih mi je reklo da moram da otvorim novi nik je ce me maltretirati..i jesu par god pa je i to cudo proslo:))))
jbt pola zivota sam na ovom forumu:))

Ja uzeo nadimak iz RL.
Prvo je Nick Golub bio zauzet, pa sam bio ggolub, onda sam video da Nick Golub nema nijednu poruku na forumu, niti je aktivan otkako se registrovao, pa sam zamolio taba da mi dodeli taj nick, da me ostala deca ne zezaju što mucam. Tab mi učinio i eto, uskoro ću da proslavim punoletstvo ovde pod (skoro) istim imenom.

Back