Bilo koju..Da ste tad bili u fazonu ja sam u pravu i posle skontali wtf sam uradio...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka častPa ne, svaku vezu sam unistio promisljeno, tj racionalno.
Ako si uspeo biti toliko racionalan da si rasturio veze racionalno, a ne da je neka glupa podsvest sve napravila i uništila..
Zar da uletis u odnos a ne upotrebis racio?Ako si uspeo biti toliko racionalan da si rasturio veze racionalno, a ne da je neka glupa podsvest sve napravila i uništila..
To nije bilo pitanje o uletu u vezu, već o rasturanju veze. Mislio si da si sve uradio sjajno, ali wtf, kaže tema. Posle shvatiš da to nije bilo tako dobro kako ti se činilo.Zar da uletis u odnos a ne upotrebis racio?
Da i kad shvatis, a shvatis raciom? Sta uradis?To nije bilo pitanje o uletu u vezu, već o rasturanju veze. Mislio si da si sve uradio sjajno, ali wtf, kaže tema. Posle shvatiš da to nije bilo tako dobro kako ti se činilo.
Ma evo nema tu šta da se ne priznaje. Ja sam majstor za uništavanje. Ono kada pobegneš pre vremena, ili kažeš baš što ne treba u pravom trenutku.. Ili se uplašim bliskosti sa nekim, ili nešto drugo.Pa to neće niko da prizna. Ni sebi, a ne javno.
Možda na samrti.
Nemam pojima šta posle toga.Da i kad shvatis, a shvatis raciom? Sta uradis?
Neeee?Nemam pojima šta posle toga.
Kaješ se?
Zvuči kao da se hvališ time. Onda ispada da ti nije ni bilo stalo.Ma evo nema tu šta da se ne priznaje. Ja sam majstor za uništavanje. Ono kada pobegneš pre vremena, ili kažeš baš što ne treba u pravom trenutku.. Ili se uplašim bliskosti sa nekim, ili nešto drugo.
pokušavam da pristupim sebi na manje tragičan načinZvuči kao da se hvališ time. Onda ispada da ti nije ni bilo stalo.
Primer je recimo kada se uplašim da će se ta osoba previše zalepiti za mene pa ga onda gurnem... ali on ode. I onda ja vidim da se nije zalepio , znači bio je strah bez osnova. Ali kasno.Bilo koju..Da ste tad bili u fazonu ja sam u pravu i posle skontali wtf sam uradio...
i bez svojih akrobacijaPrimer je recimo kada se uplašim da će se ta osoba previše zalepiti za mene pa ga onda gurnem... ali on ode. I onda ja vidim da se nije zalepio , znači bio je strah bez osnova. Ali kasno.
Delovalo je kao da ćeš reći da se uplašiš da se ti ne zalepiš.Primer je recimo kada se uplašim da će se ta osoba previše zalepiti za mene pa ga onda gurnem... ali on ode. I onda ja vidim da se nije zalepio , znači bio je strah bez osnova. Ali kasno.
Bravo. Mislim da to i jeste koren tog straha, projekcija.Delovalo je kao da ćeš reći da se uplašiš da se ti ne zalepiš.
Pa ne, svaku vezu sam unistio promisljeno, tj racionalno.