Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.412
Dzaba ti sve, pecen si - uhvatile te u masinu.Pa već sam napisao u predhodnim porukama šta bi trebalo uraditi, ali je diskisuja otišla na drugu stranu.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dzaba ti sve, pecen si - uhvatile te u masinu.Pa već sam napisao u predhodnim porukama šta bi trebalo uraditi, ali je diskisuja otišla na drugu stranu.
Naravno kad si je ti okrenuo u drugom pravcu.Pa već sam napisao u predhodnim porukama šta bi trebalo uraditi, ali je diskisuja otišla na drugu stranu.
Udaljavaju se i zbog toga što muškarci neće ništa da pomažu oko kućnih poslova i čuvanja dece, ali i zbog toga što se sve veći broj žena ponaša kao Nataša Bekvalac i deli njene stavove.
Ako bre ja baš hoću da čujem šta to smeta ženama, a mogu da pretpostavim šta je to. A i razumem njihove strahove, podatak da je ubijeno 9 žena u prva dva meseca 2023. je zaista alarmantan.Dzaba ti sve, pecen si - uhvatile te u masinu.![]()
Dzaba ti sve, pecen si - uhvatile te u masinu.![]()
@zendeli
Ulogovao sam se samo da kažem da sam ja otišao sa Krstarice a ne sa (jedne) teme jer mi se smučilo, tu te razumem ali u OVOM slučaju od početka do kraja skoro nijedan post nema veze sa temom, a temu bi trebalo obraditi jer je dobra.
Na prvoj strani se 2 lika međusobno svađaju, na drugoj strani ako Lili Rose ili neka druga ŽENSKA osoba divlja, obraća se sagovorniku na ličnom nivou, to je onda ok? Znači otvori oči, ovde ovaj čovek @Meliot iz aviona se vidi da je ok i normalan čovek, ni Ž od ženomrzac, a napadan je a sa kojim PRAVOM kad već potencirate takvu terminologiju?!
Znači, muškarci da ćute a žene da gaze? Smučili ste mi se svi, sve žene su modovi, bravo, tapšite jedna drugoj na kraju će ostati administrator tab jedini muškarac na forumu
Da ne pominjem da svaku, ama baš svaku temu yebeno upropastite svojom bahatošću, sve se pretvorilo u lične razmirice "ti si ovakav", "ti ne znaš", "ti ne možeš" ti, ti, ti...
Dozovite se pameti, pročitajte ponekad i ono što vi napišete.
Ovaj moj post možete da shvatite ili ne shvatite, ja sam se odmakao od foruma što znači da ovo što sam sad rekao i kako vas vidim ja, e pa tako vas vide i oni koji dolaze da čitaju.
Ovaj post će verovatno biti obrisan u roku od 2 sekunde ali neka, ne zanima me, doviđenja, prijatno.
Što se teme tiče žene neka počnu da se yebeno brane a ne fazon širi noge i govori "Nemoj, molim te". Bruka i sramota i nesposobnost, uzmi čekić i u glavu, uzmi sonu kiselinu i sipaj mu u oči, i ja imam žensko dete pa ne idem okolo da kukam već da je pripremim za sutra ne daj bože ali ovde ću sad i ja da ispadnem "ženomrzac" jer vama sve što ne želite da čujete spada pod "ženomrzačko".
Pa nije baš tako, ja poznajem puno ljudi koji su porodični ljudi i koji ne odgovaraju tvom opisu. Iskreno poznajem i neke koji su upravo takvi, ali to su uglavnom muškarci starije generacije.Gledajte svoje redove i koliko ima muškaraca koji su nezreli, nasilni, edipovci, mamine maze i nesposobni za život.
Pa nije baš tako, ja poznajem puno ljudi koji su porodični ljudi i koji ne odgovaraju tvom opisu. Iskreno poznajem i neke koji su upravo takvi, ali to su uglavnom muškarci starije generacije.
I zbog jednog i drugog razloga se brakovi raspadaju. Ne može uzor da ti bude žena kao Nataša koja iza sebe ima tri propala braka, kao što i nekom muškarcu uzor ne može niti sme da bude neki mačo balkanac koji maltretira i nipodaštava svoju ženu. Ako ti Nataša bude reper u životu bolje ne planiraj uopšte da se udaješ.Brakovi se raspadaju jer su žene ko Nataša Bekvalac, a ne zato što su muškarci uglavnom i dalje u srednjem veku i imaju trip da dominiraju
I zbog jednog i drugog razloga se brakovi raspadaju. Ne može uzor da ti bude žena kao Nataša koja iza sebe ima tri propala braka, kao što i nekom muškarcu uzor ne može niti sme da bude neki mačo balkanac koji maltretira i nipodaštava svoju ženu. Ako ti Nataša bude reper u životu bolje ne planiraj uopšte da se udaješ.
A ko treba da bude reper, neko ko ostaje u braku pola veka, ćuti i trpi jer to tako treba?I zbog jednog i drugog razloga se brakovi raspadaju. Ne može uzor da ti bude žena kao Nataša koja iza sebe ima tri propala braka, kao što i nekom muškarcu uzor ne može niti sme da bude neki mačo balkanac koji maltretira i nipodaštava svoju ženu. Ako ti Nataša bude reper u životu bolje ne planiraj uopšte da se udaješ.
Ne zalazim u to, ali tri braka su joj propala, tako da dosta o njoj. Svi ne valjaju samo je ona dobra.A ko treba da bude reper, neko ko ostaje u braku pola veka, ćuti i trpi jer to tako treba?
Nataša nije trpela i prijavila je nasilje. To što se neke druge stvari oko nje ističu u prvi plan nije njen problem.
Ti meni odgovaraš na poruke pa ti ja odgovaram da bi ti odgovorio, ni zbog čega drugog.A da ti ne daješ savete meni lično nego da se vratiš na temu![]()
To nema veze s ovom temom, a i nema veze ni sa čim, u stvari.Ej ne zalazim u to, ali tri braka su joj propala, tako da dosta o njoj. Svi ne valjaju samo je ona dobra.
Ej ne zalazim u to, ali tri braka su joj propala, tako da dosta o njoj. Svi ne valjaju samo je ona dobra.
Ti meni odgovaraš na poruke pa ti ja odgovaram da bi ti odgovorio, ni zbog čega drugog.
Ovo je zaista pogresno, sta god da je razlogMoja jedna tetka se ubila kad je trebalo da se razvede…heeej pa bolje da se razvodila svake godine nego to sebi da uradi. Ko li izmisli taj patrijarhat i da žensko sve treba da bude sramota?
Šta da ti kažem osim da mi je žao i da ja ne volim patrijahat.Moja jedna tetka se ubila kad je trebalo da se razvede…heeej pa bolje da se razvodila svake godine nego to sebi da uradi. Ko li izmisli taj patrijarhat i da žensko sve treba da bude sramota?
Odgovarajući tebi u vidu saveta dajem savete svim ženama koje ovo čitaju da se klone loših uzora.Daješ meni lično savete, a ja nisam tema, bar ne ovaj put![]()
Ovo je zaista pogresno, sta god da je razlog
Šta da ti kažem osim da mi je žao i da ja ne volim patrijahat.
Odgovarajući tebi u vidu saveta dajem savete svim ženama koje ovo čitaju da se klone loših uzora.
Ne znam šta da ti kažem. Ja sam bar pokušao da mi ne bude žao.Ti gledaj šta su dobri i loši uzori za muškarce, a mi- žene smo dovoljno pametne da sebi nađemo uzore. Ne treba nam staratelj ni savetodavac.
Nevjerovatno kako je Nata uvijek trn u oku. I Svetlana Bojović se udavala 3 puta ,kako nju niko ne pominje?
Nata je imala snage da kaže kad je dosta.
Ne znam šta da ti kažem. Ja sam bar pokušao da mi ne bude žao.