Како спавате ?

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.539
У које време спавате ?
Да ли имате константо слично време кад лежете или вам значајно варира тајминг ?
Да ли се будите током ноћи и колико често ?
Кад вечерате ?

Интернет је пун револуционарних дијета, суплемената, тренинг програма....а ретко ко прича о круцијалном значају који сан има на физичко и ментално здравље.

У које време спавате ?
Кад вечерате ?

Интернет је пун револуционарних дијета, суплемената, тренинг програма....а ретко ко прича о круцијалном значају који сан има на физичко и ментално здравље.
spavam top
kad god i gde god da mi se spava

mene snovi često muče. koristala sam melatonin tablete, ali sam negde čitala da nisu ok na duže.
meni je reishi gljiva ekstrakt pomogla, barem mislim ili je kao placebo, ali me malo opusti, ali ne kao za smirenje, nego onako misli mi smiri....
И ја сам пио мелатонин али ми није одговарао на дуже стазе. Превелика поспаност током дана, раздражљивост, мрзовоља... Ипак је то хормон. Пробај магнезијум бисглицинат пре спавања, мени помаже доста.

Nikakva autorotacija nema kod mene :lol:

...onda to znači samo jedno, loše spavaš. :lol:

1000007289.png

Autorotacija za miran san.

Brzo i lako zaspim, rano se probudim.
To "rano" ima veze sa mačkama. Nema spavanja u cik zore.

mene snovi često muče. koristala sam melatonin tablete, ali sam negde čitala da nisu ok na duže.
meni je reishi gljiva ekstrakt pomogla, barem mislim ili je kao placebo, ali me malo opusti, ali ne kao za smirenje, nego onako misli mi smiri....

И ја сам пио мелатонин али ми није одговарао на дуже стазе. Превелика поспаност током дана, раздражљивост, мрзовоља... Ипак је то хормон. Пробај магнезијум бисглицинат пре спавања, мени помаже доста.

Melatonin tablete se prodaju bez recepta. Mislim da je bolje da se prvo razgovara sa izabranim lekarom opšte prakse. Lekar će preporučiti suplemente koji mogu da se kupe bez recepta.

U prvom postu nisam naglasila nešto važno. Odlično sam spavala dok sam išla na posao. Tada sam bila budna najkasnije do ponoći.

Promenila sam bioritam kada sam prestala da radim.

У које време спавате ?
Кад вечерате ?

Iz druge smene u prvu sam baš nesrećna. Dolazim iz druge oko 11:30, pa malo gledam po kući, radim nešto, smislim i uglavnom spremim ručak. Za doručak može nešto iz frižidera, ali ručak mora biti na kašiku.
Složi, očisti, iseckaj, spremi... KAO DA SAM UDATA. :pop:
Sednem za komp malo da vidim šta ima, i evo koliko je sati. Sutra sam druga, ali i da sam prva, kad ustajem u 5, isto ne bih mogla da dođem kući kao i hotel.
Sad ću da gledam reels-e. Dva-tri, i ja sam blok. Prošlu noć sam zaspala, a neki humorističan reels se vrteo ko zna koliko puta.
Kad zaspim, sve mi je super. I ovako mi je super, ali od svog kreveta ne znam bolji izum. 🛌

Back