Kako SNS opstaje na vlasti?

Osim sto su pobedili na izborima .

Na vlasti su od 2012 godine.Od tada do danas pratile su ih brojne afere, propusti, na vlasti su serifi sns-a po gradovima i selima Srbije,
povezuju ih sa kriminalom, krse ustav republike Srbije, dele narod na podobne i nepodobne..razni opskurni likovi su na rukovodecim mestima itd

Pitanja su :
Kako i pored svega navedenog i ne navedenog SNS opstaje na vlasti ?
Koja je to magija kojom opijaju narod ?
Sta to oni imaju i rade sto se svidja njihovim glasacima da su spremni da i dalje glasanju za njih ?

Pa baš i ne opstaje nego čvrsto i dalje vlada.
Nasilni protesti su srozali većinu opozicionara i mnogi u Srbiji ne žele biti u takvoj vrsti konfrotacije.
Ipak, ono što je presudno su velika ulaganja i obnova po čitavoj Srbiji i to je tako očito da se ne može zanemariti.

Na kraju, njihovi protivnici se svakodnevno srozavaju i tonu sve dublje u svojim izmmišljotinama i lažima pa i najgrubljim uvredama, prijetnjama ubistvom i tako sami sebi destruktivno urušavaju i gube i onako već poljuljani rejting kod naroda.
A kada dodješ u situaciju da psuješ, vrijedjaš, prijetiš, umjesto da se pametno i umno predstaviš sa svojim vidjenjem i načinom kako treba drugačije i bolje, na taj način samo dokazuju da su već odavno izgubili od boljeg i boljih i da se samo guše u svojoj zavisti i vlastitoj nesposobnosti.

Panem et circenses!

сендвич.jpg

игрице.png

nece da moze, nego cete u rudnike, ko mislis da isplati sve to izgradjeno, ja amer?

Ви Амери одавно ништа не градите, али зато уништавате, па када уништите неку Либију, онда одштампате 5,000 милијарди ус$

Зато ви Амери никада нећете отићи на Марс, јер тамо нема шта да се уништи !

Za promenu vlasti su potrebne dve stvari:

- nezadovoljstvo u narodu
- sposobna opozicija

Prvo imamo, drugo nemamo. Kvalitetna opozicija nije ni na vidiku. Tako da do nekih promena u skorije vreme ne može doći. Osim nekom ludom srećom gde bi se Vučič sam sapleo.

Za promenu vlasti su potrebne dve stvari:

- nezadovoljstvo u narodu
- sposobna opozicija

Prvo imamo, drugo nemamo. Kvalitetna opozicija nije ni na vidiku. Tako da do nekih promena u skorije vreme ne može doći. Osim nekom ludom srećom gde bi se Vučič sam sapleo.

За промену целе структуре, а не само део који се зове власт треба:

Устанак:
- Вожд и
- Наоружан народ

opstaje pomoću zla pomoću medija kupovinom ucenama strahovladom postavljanjem najgorih uništavanjem svega...ovo višenie pitanje smisla već pitanje opstanka...mora se izaći sa jednom listom na svim nivoima na svim izborima jer vučić skuplja sav šljam na politiškoj sceni srbije koji je tu 30 godina i levo i desno i palmu i dačića i vulina i karića...jedina iedologija im je kriminal i opstanak na vlasti po svaku cenu mora se stati na put zlu da se svi ujedinimo..nema smisla izlaziti na više lista da se ne easipaju glasovi ako se to ne uradi kako jr ekrnulo svakog dana će biti neko ubistvo jer iz njihovih medija sikće zlo

Vučić najavio prijem još 1200 policajaca kao da već nismo zemlja policije pa nam treba još na budžetu da ga čuvaju po svaku cenu ranije je bilo jako malo policije ali i jako manje kriminala i korupcije a sada je obrnuto što više policije to više kriminala i korupcije

opstaje pomoću zla pomoću medija kupovinom ucenama strahovladom postavljanjem najgorih uništavanjem svega...ovo višenie pitanje smisla već pitanje opstanka...mora se izaći sa jednom listom na svim nivoima na svim izborima jer vučić skuplja sav šljam na politiškoj sceni srbije koji je tu 30 godina i levo i desno i palmu i dačića i vulina i karića...jedina iedologija im je kriminal i opstanak na vlasti po svaku cenu mora se stati na put zlu da se svi ujedinimo..nema smisla izlaziti na više lista da se ne easipaju glasovi ako se to ne uradi kako jr ekrnulo svakog dana će biti neko ubistvo jer iz njihovih medija sikće zlo
da li ti cenis da je vucicu po ko zna koji put proslo: zavadi, pa vladaj?
ja koliko sam shvatio bojkotujemo vuciceve izbore, jer ako ti pominjes izborne liste, tj. jednu, onda nema nista od ostavki, osim vec podnete ruziceve, vucic je vec pobedio

ne ja pominjem da opozicija izađe na jednoj listi i da tako privuče što više glasača i onih apatičnih kojima de ogadila politika jer vučić kao što znaš pravi novi pokret novu komunističku patriju gde će biti sav šljam svi neradnici koji su na vlasti već 30 godina i koji su se obogatili nenormalno i žele da ostanu na vlasti po svaku cenu zato će svi oni biti na jednoj listi jedini način da se pobedi zlo i smrt koju seje vučić je da se ide na jednon listi a on će raditi sve da razjedini opoziciju da se svađa među sobom

ne ja pominjem da opozicija izađe na jednoj listi i da tako privuče što više glasača i onih apatičnih kojima de ogadila politika jer vučić kao što znaš pravi novi pokret novu komunističku patriju gde će biti sav šljam svi neradnici koji su na vlasti već 30 godina i koji su se obogatili nenormalno i žele da ostanu na vlasti po svaku cenu zato će svi oni biti na jednoj listi jedini način da se pobedi zlo i smrt koju seje vučić je da se ide na jednon listi a on će raditi sve da razjedini opoziciju da se svađa među sobom
onda sam ja potpuno van koloseka sa ovim protestom protiv nasilja, vec se vracamo na izborne uslove i ko ce da pregovara u ime opozicije sa vucicem, kada sam ja bio za bojkot, kao i sada sto sam

Matmatika je vrlo prosta, u zemlji ima oko 6 miliona glasaca (barem po onome sto tvrde zvanicno) i uglavnom oko pola njih izadje na izbore sto je oko 3 miliona negde a od tih sto su izasli na izbore odprilike pola ih glasa za naprednjake sto je oko milion ipo glasova, e sad uzmimo u obzir da u zemlji ima vise od milion ipo penzionera koja su njihova glavna ciljna grupa i glasacko telo (iako naravno ne glasaju svi za njih), pa onda prebroj koliko ljudi ima u drzavnom aparatu i u javnim preduzecima koji su ucenjeni da glasaju za njih, pa onda dodaj malo i po neke pokojnike koji "glasaju", malo neki dzakcici, listici, malko i kupovina glasova i ocas posla se skupi ta stabilna vecina i tih milion ipo glasova koji ih drze na vlasti, pritom sve ide mnogo lakse i jednostavnije kada prava opozicija i alternativa gotovo ni ne postoji i sad kao prosipaju laz i floskulu da njih podrzava 50 ilu 60% gradjana Srbije a zapravo u najboljem slucaju ih podrzava samo 50 ili 60% onih koji su samo izasli na izbore a to je u realnosti negde i najboljem slucaju po njih oko 25% ili oko cetvrtine gradjana Srbije, jer u zemlji koja ima oko 6,5 miliona stanovnika 1,5 ili 1,7 miliona glasova nikako ne moze da bude "polovina".
Sto zapravo znaci da oko 75% ili oko 3/4 gradjana Srbije ne podrzava naprednjake, jer poznato je da svi naprednjaci uvek izlaze na izbore (plus ucene, muljaze, dzakcici, itd) i imaju vrlo disciplinovano glasacko telo dok oni koji ih ne vole (a koji su u vecini) su vecinom apstinenti, apoliticni, smatraju da nemaju za koga da glasaju pa ni ne izlaze ili su neodlucni, itd.
Tako da u principu matematika je vrlo prosta kako oni opstajuna vlasti vec tako dugo.

Back