- Poruka
- 3.993
Samo je korumpirani lopov.Gdin Djilas nije kreten.
Gdin Djilas i Gdin Zelenski ce uspostaviti transverzalu unilaterale.
Srbija za Ukrajinu po sistemu oboje za jednog, a posle svako za sebe.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Samo je korumpirani lopov.Gdin Djilas nije kreten.
Gdin Djilas i Gdin Zelenski ce uspostaviti transverzalu unilaterale.
Srbija za Ukrajinu po sistemu oboje za jednog, a posle svako za sebe.
Gdin Djilas je cist kao macja gooza.Samo je korumpirani lopov.
Kako SNS opstaje na vlasti?
Osim sto su pobedili na izborima .
Osim sto su pobedili na izborima .
Na vlasti su od 2012 godine.Od tada do danas pratile su ih brojne afere, propusti, na vlasti su serifi sns-a po gradovima i selima Srbije,
povezuju ih sa kriminalom, krse ustav republike Srbije, dele narod na podobne i nepodobne..razni opskurni likovi su na rukovodecim mestima itd
Pitanja su :
Kako i pored svega navedenog i ne navedenog SNS opstaje na vlasti ?
Koja je to magija kojom opijaju narod ?
Sta to oni imaju i rade sto se svidja njihovim glasacima da su spremni da i dalje glasanju za njih ?
Moja pokojna baba je mogla da vlada bolje od njih dok joj ledja stite kauboji.Pa baš i ne opstaje nego čvrsto i dalje vlada.
sve cete to tek da platite, jer je na kredit, kreditor je ulozio da vam oguli kozu sutra, samo nemoj da kukate kako su vam najvece cene u regionu, a plate najnizeIpak, ono što je presudno su velika ulaganja i obnova po čitavoj Srbiji i to je tako očito da se ne može zanemariti.
https://imovinapoliticara.krik.rs/display/disp4/profil.php?disp_id=56Gdin Djilas je cist kao macja gooza.
Ako znate nesto o njegovom lopovluku dajte link gde se vidi da krade.
sve cete to tek da platite, jer je na kredit, kreditor je ulozio da vam oguli kozu sutra, samo nemoj da kukate kako su vam najvece cene u regionu, a plate najnize
cek samo da ode eps
nece da moze, nego cete u rudnike, ko mislis da isplati sve to izgradjeno, ja amer?Премудри Владалац купује време, а после њега потоп, ако не побегнемо ван империје.
Isto ko da je nema.Има али је ова ЕУ опозиција кретенизована !
mačko oćeš senfa u sendvič ili majonezJel' vidite vi kakvi sve monstrumi napadaju ovo društvo odasvud, spolja i iznutra?
Narodu treba sigurnost, da bude svoj na svome, i traži pouzdane nosioce bezbednosti.
nece da moze, nego cete u rudnike, ko mislis da isplati sve to izgradjeno, ja amer?
Tebrice, ti kad bi znao kako naprednjaci krkaju, minirao bi frižider.mačko oćeš senfa u sendvič ili majonez
Za promenu vlasti su potrebne dve stvari:
- nezadovoljstvo u narodu
- sposobna opozicija
Prvo imamo, drugo nemamo. Kvalitetna opozicija nije ni na vidiku. Tako da do nekih promena u skorije vreme ne može doći. Osim nekom ludom srećom gde bi se Vučič sam sapleo.
da li ti cenis da je vucicu po ko zna koji put proslo: zavadi, pa vladaj?opstaje pomoću zla pomoću medija kupovinom ucenama strahovladom postavljanjem najgorih uništavanjem svega...ovo višenie pitanje smisla već pitanje opstanka...mora se izaći sa jednom listom na svim nivoima na svim izborima jer vučić skuplja sav šljam na politiškoj sceni srbije koji je tu 30 godina i levo i desno i palmu i dačića i vulina i karića...jedina iedologija im je kriminal i opstanak na vlasti po svaku cenu mora se stati na put zlu da se svi ujedinimo..nema smisla izlaziti na više lista da se ne easipaju glasovi ako se to ne uradi kako jr ekrnulo svakog dana će biti neko ubistvo jer iz njihovih medija sikće zlo
onda sam ja potpuno van koloseka sa ovim protestom protiv nasilja, vec se vracamo na izborne uslove i ko ce da pregovara u ime opozicije sa vucicem, kada sam ja bio za bojkot, kao i sada sto samne ja pominjem da opozicija izađe na jednoj listi i da tako privuče što više glasača i onih apatičnih kojima de ogadila politika jer vučić kao što znaš pravi novi pokret novu komunističku patriju gde će biti sav šljam svi neradnici koji su na vlasti već 30 godina i koji su se obogatili nenormalno i žele da ostanu na vlasti po svaku cenu zato će svi oni biti na jednoj listi jedini način da se pobedi zlo i smrt koju seje vučić je da se ide na jednon listi a on će raditi sve da razjedini opoziciju da se svađa među sobom