L
Little Miss
Gost
Kako prici momku iz razreda koji ti se svidja za nedelju dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neven:najedi se luka i podrigni mu u facu![]()
ma kakvih bre nedelju dana za to ti treba kao sto je neko vec rekao 2 minuta![]()
Little Miss:Kako prici momku iz razreda koji ti se svidja za nedelju dana?
sunjamSe:1 dan - dozvolish mu da prepisuje na pismenom od tebe--> i onda dozvole da ih profesorka uhvati i zajedno poshalje u cosak 8)
2 dan - uradish mu domaci zadatak --> i to on dodje kod tebe, a ti raaaaaadish pooooooolako .......
3 dan - kupish cokoladu za uzinu i kao fora nudish ga da jedete zajedno---> pa posle toga da utolite zedj flasica sinalka sa dve slamchice
4 dan - pravish mu drushtvo da bezite zajedno sa casa ---> sa svih casova :wink:
5 dan - toliko je vec opcinjen tobom da ti prvi lepi zvaku))-----> i to vec posle pet dana. a posle sedam ocekuj verenichki prsten
hihihih aj probaj pa javi sta je bilo))
8)
Keeper:Little Miss:Kako prici momku iz razreda koji ti se svidja za nedelju dana?
1.dan - posmatranje
2.dan - zestoko posmatranje
3.dan - veoma zestoko posmatranje
4.dan - osmisljavanje strategije
5.dan - ispitivanje okoline, javnog mnjenja
6.dan - definitivno utvrdjivanje plana
7.dan - sednesh mu u krilo i lupish zvaku
ima da upali :wink:
Keeper:Little Miss:Kako prici momku iz razreda koji ti se svidja za nedelju dana?
1.dan - posmatranje
2.dan - zestoko posmatranje
3.dan - veoma zestoko posmatranje
4.dan - osmisljavanje strategije
5.dan - ispitivanje okoline, javnog mnjenja
6.dan - definitivno utvrdjivanje plana
7.dan - sednesh mu u krilo i lupish zvaku
ima da upali :wink:
decko ima smisao za humor pa moze valjda da se preradi neka foraAlexandra9:neven:najedi se luka i podrigni mu u facu![]()
ma kakvih bre nedelju dana za to ti treba kao sto je neko vec rekao 2 minuta![]()
:shock: Nevene!!! Vidim da jako brzo ucis Sisine komentare... Stidi se!!!...![]()
Courtney:Zasto decku iz odeljenja? :shock:![]()
Legolas_87:Ne znam zasto za nedelju dana kad ti to mozda oduzme samo 2 min???????![]()
![]()
pa mozda bi ti i pomogloBleak WinterFullMoon:Legolas_87:Ne znam zasto za nedelju dana kad ti to mozda oduzme samo 2 min???????![]()
![]()
wow koji shmeker!![]()
choveche ovaj forum je pun zavodnika!Nisam ni sanjaoMozda bi trebalo da uzmem privatne chasove od gore pomenutog majstora AHAHAHAHHAHAHHAH
![]()
![]()
![]()
mortishaaa:pa mozda bi ti i pomogloBleak WinterFullMoon:Legolas_87:Ne znam zasto za nedelju dana kad ti to mozda oduzme samo 2 min???????![]()
![]()
wow koji shmeker!![]()
choveche ovaj forum je pun zavodnika!Nisam ni sanjaoMozda bi trebalo da uzmem privatne chasove od gore pomenutog majstora AHAHAHAHHAHAHHAH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink: 8)
Keeper:mortishaaa:pa mozda bi ti i pomogloBleak WinterFullMoon:Legolas_87:Ne znam zasto za nedelju dana kad ti to mozda oduzme samo 2 min???????![]()
![]()
wow koji shmeker!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
draga, reci ti njima za koliko si ti mene smuvala pa da vide oni sta je zavodnica :wink:
mortishaaa:ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
necuuuuKeeper:mortishaaa:ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
pa nemoj sad da se stidish .........ops:
reci slobodno ...........
mortishaaa:pa mozda bi ti i pomogloBleak WinterFullMoon:Legolas_87:Ne znam zasto za nedelju dana kad ti to mozda oduzme samo 2 min???????![]()
![]()
wow koji shmeker!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()