Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Недавно сам поставила тему о сиромашним Ромима и томе да је лепо да се удели комад хлеба гладнима.
Добро то није поента тема али се на то свео разговор !
Да би један од пристуних на форруму изнео као мрзи Роме и како шалантно се окрене у старну када види ромске дечаке ,како је он навео ,одрпане и прљаве,који му траже хлеба.
Због једне такве изјаве је умро један човек од глади !
Због једног таквог мозга отишао је људски живот !
Због таквог размишљања убили смо човека!
И ко је сада крив председник државе или градоначелник или смо МИ криви,ми који смо указивали на проблем или је крив ОНАЈ што је ноншаланто се окренуо у страну када му је човек тражио комад хлеба!
Нека се данас након смрти човека којем нико није дао комад хлеба изјасни особа која је то написала!
Добро то није поента тема али се на то свео разговор !
Да би један од пристуних на форруму изнео као мрзи Роме и како шалантно се окрене у старну када види ромске дечаке ,како је он навео ,одрпане и прљаве,који му траже хлеба.
Због једне такве изјаве је умро један човек од глади !
Због једног таквог мозга отишао је људски живот !
Због таквог размишљања убили смо човека!
И ко је сада крив председник државе или градоначелник или смо МИ криви,ми који смо указивали на проблем или је крив ОНАЈ што је ноншаланто се окренуо у страну када му је човек тражио комад хлеба!
Нека се данас након смрти човека којем нико није дао комад хлеба изјасни особа која је то написала!
Poslednja izmena: