zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 366
Jela bih non stop ,kad pogledam hranu,ma i suvi hleb mi sladak.Kako da spreči toliku halapljivost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pij.Jela bih non stop ,kad pogledam hranu,ma i suvi hleb mi sladak.Kako da spreči toliku halapljivost.

Ko će da ti održava baštu dok si u Americi?Ne volim da pijem ,ako mislite na sokove ,pijem samo vodu i čaj ali to mi ne sprečava apetit već suprotno pojačava glad ,naročito zimi kad sam sprečena da radim u bašti
Jela bih non stop ,kad pogledam hranu,ma i suvi hleb mi sladak.Kako da spreči toliku halapljivost.
pa ona ima u nick name-u USA, znaci da zivi i ima bastu u USAKo će da ti održava baštu dok si u Americi?
ovde u USA EPIDEMIJA gojaznih, i samo bi jeli, industrija mrsavljenja samo izmislja kojesta, inekcije, sad pilule, flastere, zavera, ako mene pitas, i cak sam i ja naseo, jos nisam umutio zelatin, skoro sam u radnji razgledao,a nisam ni znao da ima odeljak, zelatinske gumene bombone, i tako razne zanimacije, ne samo slanejedem ko tica
Ma ja ne bih jeo non stop ali jedem kao da imam 20 godina a ne preko 70. Jos sam prije dvije godine cerajuci ***** polomio noge pa sam godinu dana proveo vukuci se na stolici i dobio ekstra 30ak kg. Uzas na koju sam dijetuJela bih non stop ,kad pogledam hranu,ma i suvi hleb mi sladak.Kako da spreči toliku halapljivost.