C
CHARUGA
Gost
KO ODGOVORI SLEDI NAGRADA!
ODGOVOR POSALJITE NA sovljakov@yahoo.co.uk[/b]
ODGOVOR POSALJITE NA sovljakov@yahoo.co.uk[/b]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ste me utešili. Mislio sam da je samo Pančevo zrtva ove "devete ofanzive"(osma je bila na tv)Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
A na fakultetima jujuju da ne pricamo,po hodnicima se shopaju po ledjima ko ne zdravi.
Eeeee,moji laloshi odosmo mi u'ochin!![]()
Jel vi laloshi volite ikoga.Sta vam smetaju Bosanci i Crnogorci?Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
A na fakultetima jujuju da ne pricamo,po hodnicima se shopaju po ledjima ko ne zdravi.
Sudija:Jel vi laloshi volite ikoga.Sta vam smetaju Bosanci i Crnogorci?Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
grovra:Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
JE8I GA LALE SU TO, PA DA STE PAMETNI I OD VAS BI BILO NESTO PO TOJ VOJVODINI SVA MESTA IMAJU BOSANCI I CRNOGORCI, VEROVATNO JER SU DOSTA USPESNIJI OD LALA, MARS U MADJARSKU SVINJE FASISTICKE, VI STE MI DOSLI DA SOLITE PAMET O TOME, LALE PA VI BI SE PRE KJE8ALI NEGO POBILI, A TU PRODAJETE NEKE FASISTICKE IDEJE, KADA JE NEKO CUO DA JE LALA NESTO U RADIO!!!
Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
Sudija:Jel vi laloshi volite ikoga.Sta vam smetaju Bosanci i Crnogorci?Leka:NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudiourlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
NICS:a Zar boksanci nemau zensku populaciju :shock:
WiseDog:Ne znam sta su drugi odgovorili,verovatno budalastine!
Pitas kako izaci na kraj sa Novosadjankama.,..........budi prirodan i kulturan,ako ne padne na to,ako trazi kola i pare,onda je *****.......
Da znas da jesam...Moze topla nes sa slagom?glok:bravo PetoW. Pa ja u zivotu nisam imao para, ali mi devojaka nije falilo i sve su me volele ( da se skromno izrazim he he he ). Ne ozbiljno. Mi momci smo izgleda ubedjeni da treba imati napucanu, namontiranu, ofarbanu cicu i da su one po svojim karakteristikama bolje u pogledu izgleda pa i sexa. A to je taaako pogresno. Pa ljudi da li ste vi culi za marketing?! Roba se jednostavno pakuje u privlacnu ambalazu da bi privukla musterije. Zlato se kopa bato! I to tesko. Zaboravi "kreme i pudere", zaboravi "krpice i cizmice" ako je to sve sto mozes od nje dobiti (uz po koju snosku) u zamenu za voznju na 2000 ccm i 100 EUR za picenjce. Razlka izmedju ***** za 20 EUR i ***** za 200 je u 180 EUR i ni u cemu vise. Peta jesi li za kafu u jedno decembarsko popodne?
Peta W.:Pa,vi niste videli dalje od "Sistem"-a i ostalih fancy lokala...![]()