RomaniaFan
Ističe se
- Poruka
- 2.036
Kako skinuti Microsoft Office 2003 sa interneta?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Imam problem, razumem se u kompjutere skinuo sam ga sa tri linka već ali mi je potreban za mamin kompjuter na kojem ne prihvata nijednu od tri verzije čak ni tu sam tvog sajta. Šta bi mogao biti problem?
Imam problem, razumem se u kompjutere skinuo sam ga sa tri linka već ali mi je potreban za mamin kompjuter na kojem ne prihvata nijednu od tri verzije čak ni tu sa tvog sajta. Šta bi mogao biti problem?
Вероватно остаци претходних неуспелих инсталација. Мораћеш све то да почистиш уколико хоћеш да ти прихвати неку од инсталација.Imam problem, razumem se u kompjutere skinuo sam ga sa tri linka već ali mi je potreban za mamin kompjuter na kojem ne prihvata nijednu od tri verzije čak ni tu sa tvog sajta. Šta bi mogao biti problem?
Kako skinuti Microsoft Office 2003 sa interneta?
Javi mi se na PP, dacu ti link za Full verziju MS Office 2003 Pro. Nije potreban CD Kljuc niti aktivacija ;xD
Mozes ga narezati na DVD i Instalirati na koji god zelis PC lol
Kad se "razumes u kompjutere" sto ne popravis taj mamin komp i kupis legalni MS Office.
ma daj... tebi je sve kao legalno![]()
Ovaj pdf je pun tvojih bisera...
@tema
Ja se brzo privikavam na svaki officeRadio sam u 2010. kada sam koristio win 7...sada se super snalazim u openoffice.org na ubuntu 10.10
![]()
Pozz svima.. Ja sam reinstalirao kompjuter, medjutim, sada ne mogu da pronadjem nigde na netu microsoft office 2003 full da skinem... Mozete li da mi posaljete link preko pp?
Nađi preko torenta.....jedino tako, izbrisani su mnogi linkovi....
Skini uTorrent 3.0 pa sa njim skidaš torenteVideo sam, a na puno mesta se i placa.. Hm, jel torenti mogu da se skidaju preko JDownloader-a? Dosad sam skidao samo linkove.. :/