Kako skinuti film sa unutrašnje strane vetrobranskog stakla i održavati ga čistim?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
82.221
Kako to radite?

1732750566225.png

Sad skoro sam imao problem u ladi, neko pušio i nakatranisao stakla. Rominja kiša spolja, iznutra magli irazliva masan katran. Prođeš krpom levo desno tako ti razmaže. Prođeš gore dole isto. Uzmem magičnu čistu krpu, prsnem ajaks za stakla i sve ode ko rukom odnešeno.

Masni duvanski katran je pakao!

Davno kupim ja tv za vikendicu. Vidim malo mi sumnjiva slika posle par dana. Uzmem da obrišem kaaad ono slojčina katrana! Ništa nije pomoglo sem vlažnih maramica pa nežno brišeš levo desno gore dole da skineš što više. Bljesnula slika!

Jaci rastvor APC, npr. 1:5 do 1:10, na tablu stavis krpe, ali lepo da slucajno apc ne napravi neku stetu, ne bi trebalo ali ima osetljivih materijala, lepo isprskas staklo, ostavis par minuta i onda silikonom za brisanje brises staklo, tako da potpuno uklonis taj apc koji je radtvofio katran i ostalu prljavstinu. Nakon toga klasicno ciscenje namenskim sredstvom za auto stakla i brisanje sa najmanje dve krpe. Garantujem potpuno providno i cisto staklo.

Eto jedan besplatan savet kako detaileri to rade. Ima fora i za spoljnu stranu stakla.

Back