- Poruka
- 231.952
Koliko sam informisan savremeni Sizif je nabavio Teslu sa 540 konja i duplom vučom. Uključi autopilot i ostalo sve ide samo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa teslom ce da se usreciKoliko sam informisan savremeni Sizif je nabavio Teslu sa 540 konja i duplom vučom. Uključi autopilot i ostalo sve ide samo.
Lepo je vreme, sunčano. Upravo letim jednom Cesnicom iznad Kariba, kad već ne mogu ni kamen da guram po ovoj bljuzgavici napolju.Mi ne znamo ni kakvo je tamo kod njega vreme![]()
Oi, lepoto! Evo me.Sizife![]()
Mnogo sam iznervirana danas . A i juce sam bila .Oi, lepoto! Evo me.
Šta možemo ovde uraditi da se to bar donekle popraviMnogo sam iznervirana danas . A i juce sam bila .
HvalaŠta možemo ovde uraditi da se to bar donekle popravi
jel ovo flight simulator?Lepo je vreme, sunčano. Upravo letim jednom Cesnicom iznad Kariba, kad već ne mogu ni kamen da guram po ovoj bljuzgavici napolju.
Pogledajte prilog 1661774
da joj damo pare koje joj banka ne dajeŠta možemo ovde uraditi da se to bar donekle popravi
Da znaš da ovih dana razmišljam kako bih voleo da posetim Martinique.Lepo je vreme, sunčano. Upravo letim jednom Cesnicom iznad Kariba, kad već ne mogu ni kamen da guram po ovoj bljuzgavici napolju.
I još bosonog, pa jbt zaslužio je beneficirani radni stažKako sad gura kamen po snegu?![]()
Dobra ideja. Nažalost nisam nikad bio, ali uvek mogu da ga posetim na Flight Sim-u.Da znaš da ovih dana razmišljam kako bih voleo da posetim Martinique.
Kamen gura SizaKako sad gura kamen po snegu?![]()
Preferiram fizičku realnost u odnosu na virtuelnu.Dobra ideja. Nažalost nisam nikad bio, ali uvek mogu da ga posetim na Flight Sim-u.
a kad padne sneg nastupa krizaKamen gura Siza![]()
dzaba ti stihovi.. od toga pare nemaa kad padne sneg nastupa kriza![]()
Jel to DCS world?Lepo je vreme, sunčano. Upravo letim jednom Cesnicom iznad Kariba, kad već ne mogu ni kamen da guram po ovoj bljuzgavici napolju.
At home DC.Jel to DC world?
ok, to je drugo.Pardon, mislio sam DCS