Kako se zove ova biljka?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
84.953
1736885108097.png

Kako se zove ova biljka?

Kažu da je super zdrava

Elem, listovi divizma se neguju vekovima zbog širokog spektra zdravstvenih prednosti i praktične upotrebe. Jednostavni, svestrani i efikasni, ovi listovi su osnovni deo tradicionalnih lekova širom sveta.

20 neverovatnih prednosti listova

1. Podržava zdravlje disajnih puteva – pomaže u čišćenju sluzi i umiruje pluća.
  2. Olakšava kašalj – Deluje kao prirodni ekspektorans za tvrdoglavi kašalj.
  3. Smanjuje upalu – Ublažava otok i iritaciju u telu.
  4. Jača imuni sistem – Obezbeđuje antioksidante za podršku opštem imunitetu.
  5. Ublažava upalu grla – smiruje iritaciju grla i smanjuje nelagodnost.
  6. Promoviše zdravlje probave – Pomaže u ublažavanju blagih stomačnih tegoba.
  7. Bori se protiv infekcija uha – Sadrži antibakterijska svojstva koja su korisna za zdravlje uha.
  8. Poboljšava kvalitet sna – Deluje kao blagi sedativ za poboljšanje opuštanja.
  9. Bori se protiv iritacije kože – korisno za osip, opekotine i druge manje probleme sa kožom.
  10. Pomaže u detoksikaciji – podstiče eliminaciju toksina iz tela.
  11. Pruža ublažavanje bolova – prirodno smanjuje manje bolove.
  12. Podržava zdravlje zglobova – pomaže u ublažavanju ukočenosti i otoka u zglobovima.
  13. Deluje kao diuretik – promoviše zdravo mokrenje kako bi sprečio zadržavanje vode.
  14. Smanjuje simptome alergije – Minimizira začepljenost nosa i svrab očiju.
  15. Poboljšava cirkulaciju - Podržava zdrav protok krvi u celom telu.
  16. Umiruje opekotine i opekotine od sunca – Pomaže u hlađenju i zaceljivanju iritirane kože.
  17. Podržava oralno zdravlje – pomaže u smanjenju upale desni i oralnih bakterija.
  18. Bori se protiv virusnih infekcija – Sadrži antivirusna jedinjenja za sprečavanje prehlade.
  19. Poboljšava raspoloženje – Blago podiže i smiruje um.
  20. Podržava kontrolu težine – Promoviše zdrav metabolizam i smanjuje nadimanje.

Koren se koristi za kašalj, veliki kašalj, tuberkulozu, bronhitis, promuklost, upalu pluća, bolove u ušima, prehlade, drhtavicu, grip, svinjski grip, groznicu, alergije, upalu krajnika i upalu grla.

Бенефите које доноси некка лековита биљка зависе од тогагде расте.Морада се бере у неком чистом крају ...Значи 50 КМ ода утопутева

Надморска всина преко 500 м ...

Ипази са дозама

Бенефите које доноси некка лековита биљка зависе од тогагде расте.Морада се бере у неком чистом крају ...Значи 50 КМ ода утопутева
kod mene ista ova biljka raste pored septicke jame (koja je "preradjena stari bunar", koji 200 godina vuce iste zile vode nis tamiski sliv, pa stime cinim ekolosku katastrofu neopisiv razmera nizvodno naspram nekoga ko ima "obicnu skeptičku" od fi 250)
1 moj tide pod cime perem gace potruje podzemni vodotok celog sela koje zivi nizbrdo od mene. nema veze sto nema auto puta, pa skoro ni asfaltnog puta. seoska idila.
*primer je naveden onako, iz stomaka

kod mene ista ova biljka raste pored septicke jame (koja je "preradjena stari bunar", koji 200 godina vuce iste zile vode nis tamiski sliv, pa stime cinim ekolosku katastrofu neopisiv razmera nizvodno naspram nekoga ko ima "obicnu skeptičku" od fi 250)
1 moj tide pod cime perem gace potruje podzemni vodotok celog sela koje zivi nizbrdo od mene. nema veze sto nema auto puta, pa skoro ni asfaltnog puta. seoska idila.
*primer je naveden onako, iz stomaka

Зашто АВ не да оставку и заједно са њим онај 1 000 000 лојалиста ...

Зато што им је добро у стомаку

Back