- Poruka
- 84.953
Kako se zove ova biljka?
Kažu da je super zdrava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koren se koristi za kašalj, veliki kašalj, tuberkulozu, bronhitis, promuklost, upalu pluća, bolove u ušima, prehlade, drhtavicu, grip, svinjski grip, groznicu, alergije, upalu krajnika i upalu grla.
Koren se koristi za kašalj, veliki kašalj, tuberkulozu, bronhitis, promuklost, upalu pluća, bolove u ušima, prehlade, drhtavicu, grip, svinjski grip, groznicu, alergije, upalu krajnika i upalu grla.
ti si nevernica u prirodnu medicinu?
Ja sam je video u Šumadijinikad ni cuo nit video, gde raste?
kod mene ista ova biljka raste pored septicke jame (koja je "preradjena stari bunar", koji 200 godina vuce iste zile vode nis tamiski sliv, pa stime cinim ekolosku katastrofu neopisiv razmera nizvodno naspram nekoga ko ima "obicnu skeptičku" od fi 250)Бенефите које доноси некка лековита биљка зависе од тогагде расте.Морада се бере у неком чистом крају ...Значи 50 КМ ода утопутева
kod mene ista ova biljka raste pored septicke jame (koja je "preradjena stari bunar", koji 200 godina vuce iste zile vode nis tamiski sliv, pa stime cinim ekolosku katastrofu neopisiv razmera nizvodno naspram nekoga ko ima "obicnu skeptičku" od fi 250)
1 moj tide pod cime perem gace potruje podzemni vodotok celog sela koje zivi nizbrdo od mene. nema veze sto nema auto puta, pa skoro ni asfaltnog puta. seoska idila.
*primer je naveden onako, iz stomaka