- Poruka
- 388.420
aha jes a vi sve spavate gole i raširene da vam sve zeva i ladi se..i sve da se vidi..pokrivene samo mesečinom...
![]()
po vrucini ni mesecinom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha jes a vi sve spavate gole i raširene da vam sve zeva i ladi se..i sve da se vidi..pokrivene samo mesečinom...
![]()
dogovnorićemo se..
( mada, preko gaća je super, nemaš pojma..)
po vrucini ni mesecinom...![]()
ako imaš one klasik sa slitz <3
![]()
po vrucini ni mesecinom...![]()
zene se nikad ne udvaraju... jednostavno takva nam priroda..
te sto imaju odredjeni cilj, nije udvaranje, samo korist,sto mesate radnje..cccc...nikad pametni...![]()
pa ništa ne zeva..sve kao brskvica (:
gore-dole..ne može gore
- - - - - - - - - -
meni uvek nešto vrućoooo..tebi? m?
Tu pameti nema...
mmmmm? Lazes bezocno.Mozda ti glumis da se ne udvaras, ali to je samo gluma zene oko tebe znaju kome se udvaras,
pa ako si pogresnog izabrala dobijes po tarabi.![]()
Mislim da ipak ima. Zamisli koliko je odbojno kad je neko bas glup. To vazi za oba pola.
Ali pogledaj ovu pojavu velikih dekoltea. Grudi su same po sebi vec primetne i bez toga. I sada neka mi neko objasni zasto se to radi?!?
Mislim da ipak ima. Zamisli koliko je odbojno kad je neko bas glup. To vazi za oba pola.
Ali pogledaj ovu pojavu velikih dekoltea. Grudi su same po sebi vec primetne i bez toga. I sada neka mi neko objasni zasto se to radi?!?
Da li su to samo neki suptilni znaci tipa osmijeh, pogled, mig ili može biti i navalentnije? Ima li neka forumašica priču da podijeli?![]()