Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 14.101
Јако жалосно за гледати:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što RS I SPC...imaju s time ? Je li pravoslavlje ekskluzivno njihovo pravoГде су држава Србија и Српска православна црква? Шт
A tko su ti koji su po tebi pobijeni i protjerani..pitam se ?Нормално да нема власника гробова кад су или побијени или протерани. Остали су остаци остатака.
SPC je kanonski nadležna za teritoriju Hrvatske i trebala bi da se brine za pravoslavnu pastvu i kulturnu baštinu iste. Ali, izgleda da Vučićev patrijarh brine neke druge (svetovne) brige.A što RS I SPC...imaju s time ? Je li pravoslavlje ekskluzivno njihovo pravo
A tko su ti koji su po tebi pobijeni i protjerani..pitam se ?
Vidiiii...Srpska banka u Zagrebu. Čekaj....nisu li isti stalno bili izloženi napadima i progonima ljudožderih Hrvata. Jesu li takvu banku imali u to vrijeme Srbi iz Srbije...nisu.Na skoro samom ulazu na Trg bana Jelačića u Zagrebu, na ukrštanju Jurišićeve i Petrinjske je bila nekada Srpska banka:
Велики хришћани прекопавају гробове и уклањају ћирилицу, а присвајају босанчицу (рукописна ћирилица у Босни) као некакву хрватску ћирилицу.Vidiiii...Srpska banka u Zagrebu. Čekaj....nisu li isti stalno bili izloženi napadima i progonima ljudožderih Hrvata. Jesu li takvu banku imali u to vrijeme Srbi iz Srbije...nisu.
Jasno ti je valjda zašto je Aca Karađorđević htio na zapad poslije I SR....radi love. Lova je bila u Zagrebu...jer Srbija nije imala ni cvonjka....kapiši![]()
Veliki hrišćani postavljaju balvane i prisvajaju ono što nije njihovo. Koja je razlika između latinične abecede & ćirilične azbuke hrvatskog jezika i latinične abecede & ćirilične azbuke srpskog jezika.Велики хришћани прекопавају гробове и уклањају ћирилицу, а присвајају босанчицу (рукописна ћирилица у Босни) као некакву хрватску ћирилицу.
E, pa ja te koje si pomenuo nisam podržavao a ni danas ne podržavam jer je svaki ultranacionalizam jeres (hereza, etnofiletizam). A ti i slični ste očito ništa bolji od balvanaša jer odišete istim duhom mržnje.Veliki hrišćani postavljaju balvane i prisvajaju ono što nije njihovo. Koja je razlika između latinične abecede & ćirilične azbuke hrvatskog jezika i latinične abecede & ćirilične azbuke srpskog jezika.
Ja i mržnja...zboradi čega i sporadi zašto ?A ti i slični ste očito ništa bolji od balvanaša jer odišete istim duhom mržnje.
Posmatram stvari duhovno. Iz tvojih poruka izbija takav etnofiletistički duh, prvo domovina pa Bog, umesto obrnuto.Ja i mržnja...zboradi čega i sporadi zašto ?
Pa sad kad su u Evropskoj uniji i u Nato-u mogu raditi šta hoće.Pa to i nije problem Srba, već pre svega Hrvata. Nisu ni svesni koliko im to štete nanosi.
Mogu, mogu, samo ne mogu dokle hoće. Sve se plaća.Pa sad kad su u Evropskoj uniji i u Nato-u mogu raditi šta hoće.
Naravno da to nisu pošteni ljudi kojih ima svuda, kao i nepoštenih.Mogu, mogu, samo ne mogu dokle hoće. Sve se plaća.
Ionako su na slabom glasu , čak i u Evropi.
Žao mi je onih poštenih i časnih Hrvata, poznajem ih nekoliko.