Kako se zaposliti u BIA-i?

Pozdrav.
Oduvijek sam bio za srpsku stvar i srpsku pricu.
Zelio bih da radim za nasu drzavu i za njen narod.
Crnogorski sam drzavljanim ali Srbija mi je uvijek u srcu, a stalno nas u Crnoj Gori optuzuju da smo izdajnici tako da bi se preselio u Srbiju..
Radio bih u BIA ali ne kao neki cinovnik vec neko ozbiljnije mjesto. Ne bih tukao narod na protestima to sigurno.
Sta mislite? Ima li neko iz BIA na forumu ko prati ovo pisanje?
Kakve su mi sanse kao stranom drzavljaninu?

Mislim da imas velike sanse. Tradicionalno Crnogorci su oduvek u Srbiji bili uz vlast kao na primer Generali, Direktori, Visoki policijski sluzbenici itd.
To je jedan od razloga zasto su civilizovani Srbi napustili Srbiju po onoj narodnoj "Dodjose divlji isterase pitome".
:D

Pozdrav.
Crnogorski sam drzavljanim ali Srbija mi je uvijek u srcu, a stalno nas u Crnoj Gori optuzuju da smo izdajnici tako da bi se preselio u Srbiju..
Radio bih u BIA ali ne kao neki cinovnik vec neko ozbiljnije mjesto. Ne bih tukao narod na protestima to sigurno.
pre ce dobijes poso u NATO jer ovde sve vrvi od NATO-redara pa mogu ti srede. Drzavljanstvo kod njih nije problem. Ima ovde i siptara, ustasa, turaka, crnogoraca.....koji rade za NATO......kolko oces.

Dakle ko nije u BIA pod hitno da udje....neprijatelji daju silni novac, trebaju nam bondovi, lordovi....

Joj ne mogu , odmah mi se ili pripi ili prise....a nije da ne znam sta su spec jedinice i to ne lozaje, osice i zoljice i ono sto ima pri svakom garnizonu.....
Sama struktura BIA danas, pa jos kad pogledas ko su im vodeci ljudi...joj
Skoro su hvalili onog tipa sto zbog bolesti umre, a kao bio vrhunski bezbednjak...
A ono vise politickih intriga nego sto je gledao da postavi sluzbu da bude drzavna u funkciji zastite drzave..

Izbusio sluzbu , eto sta je vrhunski bezbednjak....uspesno , dok je Tadic bio predsednik svi radili politicki rad za tadica, kad je Vucic, svi rade politicki rad za vucica i to je bezbednjak...to je obezbedjenje i odbornik, a ne bezbednjak...

Zato sad nemamo sluzbu bezbednosti , nego imamo sluzbu zastite predsednika, i interesanjegove stranke..

Pozdrav.
Pošalji mi detaljnu biografiju i sliku lične karte (prednja i zadnja strana) na pp.

Pozdrav.
Ako si iz cg onda imaš realne šanse.
Tamo u toj bia, Srbi su retka pojava.

Dok vi pricate on vec avanzovao kljuceve od dzipa....
Pita mene drugarica iz crne gore, kaze znas da sve moje koleginice koje rade na kiosku imaju dzipa...
Ja kazem kako tako , muljaju ili sta...
Kaze sve udate....i imaju dzipa....kupe im muzevi....
Ja joj kazem e onda ces i ti da imas dzipa...
Ima masa takvih primera.

Ne samo muzevi, nego i krimosi svaleri koji drze te kioske.

Back