Kako se zaposliti u BIA-i?

treba da imas najmanje srednju skolu, poznavanje rada na kompjuteru (office i excel) kao i vozacku dozvolu B kategorije
Сереш за Б . категорију.
Шта ако му западне да вози камион са песком и тамо га неки безвезни саобраћајци почну дркају?
стварно си неозбиљан

Ko je ovo Straks?
slika-bio-sam-oficir-kos-ljuban-karan_slika_L_117234965.jpg

Pozdrav.
Oduvijek sam bio za srpsku stvar i srpsku pricu.
Zelio bih da radim za nasu drzavu i za njen narod.
Crnogorski sam drzavljanim ali Srbija mi je uvijek u srcu, a stalno nas u Crnoj Gori optuzuju da smo izdajnici tako da bi se preselio u Srbiju..
Radio bih u BIA ali ne kao neki cinovnik vec neko ozbiljnije mjesto. Ne bih tukao narod na protestima to sigurno.
Sta mislite? Ima li neko iz BIA na forumu ko prati ovo pisanje?
Kakve su mi sanse kao stranom drzavljaninu?
Uvek mozes da im budes dousnik.

Nije BIA pala na te grane valjda. Ja sam cuo da je to ozbiljna prica, sem kad je Hrkalovicka dosla na celo BIA. Ko je nju postavio na to mjesto ?

Ma idi begaj, ozbiljna ko prase kad piški, mislim kad je Vulin bio šef te bia-e možeš misliti koliko je ozbiljna. :d

Inače naša voljena Diksi nije nikad bila na čelu bia-e, već je bila sekretarka u mup-u a mislim da je u bia-i bila samo jedno vreme zaposlena (ali bez funkcije) koliko mi je poznato, lepota naša. ;)

Obucis se programiranju, napravis neki rezultat u hakerskom napadu na recimo neku instituciju u Montenegru ili Albaniji (nemoj u Hrvatskoj jer ona je deo EU pa mozes da naye.bes) i to podneses kao reference BIA-ji. Primili bi te iz taka, sad su im potrebniji ljudi koji nesto umeju da urade na interMetu nego sa glokom ili M72. Nije potrebno da bezrezervno volis Srbiju.

Za ovo ti nije potrebna SNS veza jer je opste misljenje na forumu da su pristalice SNS-a idioti te nista ne umeju pa u BIA primaju svakog ko ume da chukne u tastaturu kompa.

Сереш за Б . категорију.
Шта ако му западне да вози камион са песком и тамо га неки безвезни саобраћајци почну дркају?
стварно си неозбиљан
ti koji voze kamione sa peskom ne trebaju znati propise, dapace, sto ih manje znaju i postuju to su podobniji

Pozdrav.
Crnogorski sam drzavljanim ali Srbija mi je uvijek u srcu, a stalno nas u Crnoj Gori optuzuju da smo izdajnici tako da bi se preselio u Srbiju..
Radio bih u BIA ali ne kao neki cinovnik vec neko ozbiljnije mjesto. Ne bih tukao narod na protestima to sigurno.
Severina nije htela samo tebi da ****** ? !

Какви људи су потребни Безбедносно-информативној агенцији?
Обављајући послове из надлежности Безбедносно-информативне агенције, припадници се сусрећу са задацима који изискују посебне квалитете и особине неохподне да се успешно одговори високим захтевима овог посла.

Отворени смо за људе које одликује:
Решеност да све своје способности и професионална знања уложе у посао заштите безбедности Републике Србије.
Интегритет, морални и лични, који их чини достојним овлашћења која су им поверена.
Високе интелектуалне способности, ширина и ниво образовања који ће им омогућити да изађу на крај са сложеношћу свакодневних задатака и пружити извесну предност у односу на потенцијалне противнике.
Поузданост, одговорност и лојалност због којих се други на њих увек могу ослонити.
Свест о тренутку, позицији у међународном окружењу и безбедносним изазовима који се налазе пред Републиком Србијом и њеним грађанима.
Одважност да се ухвате у коштац са неким од најзначајнијих питања са којима се као држава суочавамо и жеља да, у посебно захтевним историјским околностима, дају важан допринос остваривању националних интереса.
Изазов који прихватају радећи на узбудљивом, динамичном, занимљивом, несвакидашњем, али крајње одговорном послу.
Самопоуздање, поверење у сопствене капацитете и компетенцију, али и спремност за учење и усвајање нових знања и вештина.
Динамичност, предузимљивост, самосталност у послу, али и висок ниво самоконтроле, тактичности и одмерености.
Сталоженост, присебност и способност за решавање проблема под притиском и доношење промишљених одлука и у критичним ситуацијама.
Сналажљивост, прилагодљивост, флексибилност и креативност у приступу разноврсним ситуацијама са којима се могу суочити.
Социјалне вештине и способности за рад са људима: комуникативност, речитост, убедљивост, продорност и не мање важна, вештина слушања, у пословима чији учинак директно зависи од успешности у контактима са људима.
Актуелни конкурс за пријем на рад у Безбедносно-информативној агенцији

Уколико сматрате да поседујете горе наведене квалитете и вештине пошаљите Вашу биографију на адресу: ufk@bia.gov.rs

Pozdrav.
Brate izborite se vi da Crna Gora kao drzava ne ide protiv Srbije.To nam je najpotrebnije.

Pozdrav.
kaži poslao me @tab503 ili bolje hm337 :p
i dodaj brojeve iza nika na forumu...tako se prepoznajemo mi iz viših instanci :p

Pozdrav.
Polako, gde trcis?

Prvo dve-tri godine rada u Informeru, da nosis burek pomocniku Vucicevica za prelom, da ides tamo i pretis onim jadnicima u stampariji, pa cemo da vidimo za dalje.

Mozda i doguras za glavnog i odgovornog agenta za slucaj 'Breskvica na Evroviziji' za nekih 5 godina.

Pozdrav.
Ima.
😉🫡

Evo vam zadatak, odes do BIA zgrade, kod Siva, pa se neopazeno provuces pored portirnice gde dezuraju 2 cuvara, popnes se na 2 sprat gde cesto ordinira neki od visih oficira BIA, otkljucas kalauzom, neku od tih 5,6 kancelarija, , udjes, otvoris neku od vijoka, uzmes jedan list dokumenta, presavijes ga , stavis ga u kosulju , zakljucas, izadjes iz kancelarije neopazeno , zakljucas...prodjes do stepenista tog drugog sprata, takodje da te ne uhvate, sidjes do ulaza i prodjes portirnicu da te ne zaustave i ne prijave...ako mislis da mogu da te vide, onda nek te vide, ako ne ,onda da te ne vide..

Ako to uradis, onda si zreo za BIA , a mozda i za VB....

Moras ne samo da znas da uradis nego i da osetis da li je opasno da te vide ili mozes da prodjes kao decko sa marsa....

Back