Da li neko moze da mi kaze kako se (sluzbeno) vrsi klasifikacija nase strucne spreme u odnosu na zapadnoevropsku ili americku strucnu spremu odnosno koji stepen strucne spreme kod nas odgovara odredjenom stepenu recimo u US?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jeronimo:Da li neko moze da mi kaze kako se (sluzbeno) vrsi klasifikacija nase strucne spreme u odnosu na zapadnoevropsku ili americku strucnu spremu odnosno koji stepen strucne spreme kod nas odgovara odredjenom stepenu recimo u US?
1. Ne znam otkud ti ideja da kazes da pravo i nije neki fakultetmeteonaca:sve se manje-vise svodi na isto. Ne priznaju ti u USA jedino nasu diplomu sa prava (sto i nije neki fax) i medicinu.
Thunder Road:1. Ne znam otkud ti ideja da kazes da pravo i nije neki fakultet
2. U usa ne priznaju nas med fax na isti nacin kao sto ne priznaju ni jedan drugi fakultet osim njihovog .Tako da sa zavrsenim nasim i nostrifikacijom istog mozes tamo da dobijes specijalizaciju.Sve jedno ti je da li si ga zavrsio ovde ili u UK ili recimo Italiji iste su ti sanse