elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Velicanstvena stvorenje-Delfini koji ostaju zajedno do kraja zivota i cija su srca ispinjena ljubavlju,a komuniciraju telepatski....Znate li kako se vole delfini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih rekla da komuniciraju telepatijom, nego imaju organ sličan sonaru. Kao slijepi miš.elendil:Velicanstvena stvorenje-Delfini koji ostaju zajedno do kraja zivota i cija su srca ispinjena ljubavlju,a komuniciraju telepatski....Znate li kako se vole delfini?
Nisam mislio kako mi da ih volimo (ja ih obozavam) vec kako se oni izmedju sebe vole (ne fizicki) vec duhovno-kakava je njihova ljubav???Gljiva zjalelovka:Delfini se vole vrlo lako...kazes sebi i svima''Ja volim delfine'' i onda svi to znaju i ti ih uvek volish...i ne kokash ih...i kad vidish ih na TV-u,kazes''Jaooo, vidi delfin, shto je sladak!Ja bash volim delfine!''Mozesh i poster da stavish u sobi...slichice da skupljash...ako ti se posreci, mozda ih negde i pomazish i bacish im ribice da klopaju...Ma sto nachina da ih volish... 8)
elendil:Velicanstvena stvorenje-Delfini koji ostaju zajedno do kraja zivota i cija su srca ispinjena ljubavlju,a komuniciraju telepatski....Znate li kako se vole delfini?
....i hvala na svim ribama.....AntunTun:delfini su jbni vanzemaljci....proklete jajare....qkavice i izdajice....al pravichni su shto jest jest....mislim pogledaj nas