Kako se uspavljujete

meni ne treba uspavljivanje cim se spustim na krevet zaspim :? crnjak je sto mogu da zaspim bilo gde bez problema i u gotovo svakom polozaju osim stajaceg :|

al najvise volim kad me uspavljuju kad mi se igraju sa kosom :) tad se primirim u trenutku i onda prvo malo uzivam,a posle se prepustim snu.to je najlepse uspavljivanje :)

meni ne treba uspavljivanje cim se spustim na krevet zaspim :? crnjak je sto mogu da zaspim bilo gde bez problema i u gotovo svakom polozaju osim stajaceg :|

al najvise volim kad me uspavljuju kad mi se igraju sa kosom :) tad se primirim u trenutku i onda prvo malo uzivam,a posle se prepustim snu.to je najlepse uspavljivanje :)

Pa to je normalno, nisi kobila. Samo konji kad spavaju uvek stoje nikad ne legnu.

A ne volis kad te ceskaju kao gicu u oboru? :D

zavisi kao kada obicno zaspim bilo kako uz knjigu ,novine TV ...sad pustim Seseljevo late night sudjenje na TV pa zaspim ,a kad je bas kriticno onda uskacu u igru dijazepami ,bromazepami ,rakija ,bensedini ,flormidali,lekslijumi ,gandza i ostale supstace za laku noc .:twisted:

Back