Molim vas da mi pomognete, treba da koristim gino daktalon ali ne znam da li ga treba ujutru vaditi ili drzati vaginaletu ceo dan dok se ne stavi uvecer druga? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr:Svaki lek ima uputstvo za upotrebu i u tom uputstvu stoji nacin upotrebe, no dobro.
Uvece kad se istusiras , legnes i stavis 1 vaginaletu duboko u vaginu i odes na spavanje.
Nemoj da stavljas vaginalete dok ne legnes, jer ukoliko je stavis i setas ispasce.
Vaginaleta ce se do ujutro istopiti, u toku dana ces sigurno imati ostatke vaginalete na gacicama no to nije vazno, uvece opet ista prica.
Na kontrolu se javi 3 dana posle stavljanja poslednje vaginalete
P.S. Vaginaletu pre stavljanja izvadi iz folije.
sandrasa:Hvala na razumevanju, nisam znala do sinoc kako izgledaju vaginalete, a nisam ni retardirana kao sto vecina vas zakljcuje, samo nisam bila upucena.
Svaki lek ima uputstvo za upotrebu i u tom uputstvu stoji nacin upotrebe, no dobro.
Uvece kad se istusiras , legnes i stavis 1 vaginaletu duboko u vaginu i odes na spavanje.
Nemoj da stavljas vaginalete dok ne legnes, jer ukoliko je stavis i setas ispasce.
Vaginaleta ce se do ujutro istopiti, u toku dana ces sigurno imati ostatke vaginalete na gacicama no to nije vazno, uvece opet ista prica.
Na kontrolu se javi 3 dana posle stavljanja poslednje vaginalete
P.S. Vaginaletu pre stavljanja izvadi iz folije.
Ja i dalje ne razumem kako da upotrebim vaginaletu. Sve sto vidim je plasticni klip. Koji deo se stavlja? Zaista ispadam smesna, ali zaista nemam pojma. Prosto ne mogu da verujem da ce se bilo koji deo istopiti. Pomoc!:shock:
Pa čekaj, je l' moguće da i to treba objašnjavati? :shock:Juce je neko isto pitao na ginekologiji. Izvadi vaginaletu iz tog plasticnog dela!!!
sanja:Mozda stvarno treba objasniti svakom ponaosob kako se vaginaleta koristi... nista se vise ne podrazumeva, cudna neka vremena dosla... pre par godina na nekoj svadbi momak se zalio da ga boli glava, ja mu dam UPSARIN, kazem trazi pola case vode od klenera da se rastopi, vraca se bled ko krpa, kaze ja ono jedva progutao... ja nisam znala da li da se smejem ili da ga saljem u bolnicu...
UJUTREU I UVECE PO JEDNU VAGINALETU- NEMOJ DAJE VADIS.Molim vas da mi pomognete, treba da koristim gino daktalon ali ne znam da li ga treba ujutru vaditi ili drzati vaginaletu ceo dan dok se ne stavi uvecer druga?![]()